WHATSAPP'IN GÜNCELLEMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

WHATSAPP'IN GÜNCELLEMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Sosyal medyada binlerce kişi tweet atarak WhatsApp'a tepki gösterdi.

WhatsApp durumlarında bundan sonra Snapchat ve Instagram’da olduğu gibi 24 saat içinde silinen fotoğraf, video ve GIF'ler kullanılacak

WhatsApp 'Durumum' adlı yeni özelliğini Android, iOS ve Windows Phone platformları için dağıtmaya başladı.

WhatsApp'a eklenen "Durumum" butonu ile kullanıcılar tıpkı Snapchat ve Instagram'da olduğu gibi anlık hikayeler paylaşılabilecek, çekilen video ve fotoğraflara efektler ekleyebilecek.
 

Aynı zamanda "Durumum" üzerinden yapılan paylaşımlar 24 saat kalıcı olacak. 24 saatin ardından paylaşılan video, GIF ve fotoğraflar otomatik olarak silinecek.

Güncellemeyle Uygulamada "kişiler" sekmesi ortadan kaldırılırken bu simge yerine hikaye özelliğinin bulunduğu "durum" geldi.

Kişiler sekmesi ise daha önceden grup oluşturmak için kullanılan sohbet simgesine taşındı. Ancak Kişiler simgesini bulamayanlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi.
 

Sosyal medyada dakikalarca "Kişilerim nerede" sorusuna cevap arayan kullanıcılar için Whatsapp'ta bir açıklama metni yer alıyor.
 

Açıklama şöyle:

<div>Sosyal medyada dakikalarca &quot;Kişilerim nerede&quot; sorusuna cevap arayan kullanıcılar i&ccedil;in Whatsapp&#39;ta bir a&ccedil;ıklama metni yer alıyor.</div><div>A&ccedil;ıklama ş&ouml;yle:</div>

WhatsApp Durum güncellendi. Favoriler/Kişiler sekmesi artık Durum Sekmesi oldu.
WhatsApp kolaylıkla telefonunuzun adres defterindeki kişilerden hangilerinin WhatsApp kullandığını belirleyebilmektedir.
 
Yeni sohbet yaratmak için simgeye bastığınızda kişilerinizin bir listesini göreceksiniz. Favoriler/Kişiler sekmesini geri getirmek mümkün değildir.

 

İlgili Haberler