WHATSAPP GRUBUNA MÜSTEHCEN FOTOĞRAF GÖNDEREN LİSE MÜDÜRÜ AÇIĞA ALINDI

WHATSAPP GRUBUNA MÜSTEHCEN FOTOĞRAF GÖNDEREN LİSE MÜDÜRÜ AÇIĞA ALINDI

Bursa Osmangazi’deki 203 lise müdürü ve yardımcılarının haberleşmek amacıyla kurdukları 'Okul Müdürleri Atama' adlı WhatsApp grubuna, cinsel organının fotoğrafını gönderen Hürriyet Anadolu Lisesi Müdürü Ö.K. açığa alındı

Müdür Ö.K. saat 23.24’te gruba erkek cinsel organı fotoğrafı attı. Fotoğrafı gören grup üyeleri tepki gösterirken, bazı üyeler ise virüs olabileceğini düşündü.

AÇIĞA ALINDI

Grup yöneticisi  fotoğraf üzerine Ö.K.’yi gruptan çıkardı. Grupta yer alan üyelerin şikayeti üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı ve Ö.K. Osmangazi Kaymakamlığı tarafından açığa alındı.

'HAYATINI ÇALIŞMA PRENSİBİNE DAYAMIŞ...'


Açığa alınmasına rağmen okulun internet sitesinde hala müdür olarak görülen Ö.K.’nin özgeçmişinde ise şu ifadeler yer alıyor:

"Marmara Üniversitesi Türkyat Araştırmaları Enstitüsü, Türk Dili Edebiyatı Ana Bilim Dalı Türk Dili Bilim Dalında Çağdaş Türk dilleri bilhassa Özbek Dili ve Edebiyatı üzerine Yüksek Lisansını tamamladı.

anigif-haber-ici-017.gif

OKUL MÜDÜRÜ

Halen aynı bölümde Özbekçe-Rusça-Türkçe üzerine karşılaştırmalı gramer çalışmaları üzerine doktora çalışması yapmaktadır.

Hayatını çalışmak prensibine dayamış ve işkolik olduğunu belirten Özcan Bey, halen Hürriyet Anadolu Lisesinin okul müdürü olarak görevine devam etmektedir."

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı