Wesley Sneijder'i Kadroya Almadı

Wesley Sneijder'i Kadroya Almadı

Van Gaal'in açıkladığı aday kadro ise şöyle sıralandı:

İtalya ile oynanacak hazırlık maçı kadrosunu açıklayan Louis van Gaal, Wesley Sneijder ve Rafael van der Vaart'ı kadroya almadı.
 
Milli Takımlar arasında 6 Şubat'ta İtalya ile karşılaşacak olan Hollanda'nın aday kadrosu açıklandı.
 
Portakallar'ın teknik direktörü Louis Van Gaal, İtalya maçı kadrosuna Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder'i kadroya çağırmazken, Fenerbahçe'nin yıldızı Dirk Kuyt'ı aday kadroya davet etti. Sarı Kırmızılı takımın şampiyonlar ligi'nde karşılaşacağı Schalke 04'ün golcüsü Klaas Jan Huntelaar da van Gaal'in çağırdığı isimlerden.
 
Kadroda diğer yıldız isimlerden Hamburg'un oyuncusu Rafael van der Vaart ve Roma'nın kalecisi Marteen Stekelenburg yer almıyor.
 
Van Gaal'in açıkladığı aday kadro ise şöyle sıralandı:
 
KALECİLER:
Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Ajax) en Michel Vorm (Swansea City)
 
DEFANS:
Daley Blind en Ricardo van Rhijn (beiden Ajax), Khalid Boulahrouz (Sporting) Daryl Janmaat, Joris Mathijsen, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij (allen Feyenoord)
 
ORTA SAHA:
Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (FC Twente), Marco van Ginkel (Vitesse), Jonathan de Guzman (Swansea City), Adam Maher (AZ) en Kevin Strootman (PSV)
 
FORVET:
Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Ola John (Benfica), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Ruben Schaken (Feyenoord) en Ricky van Wolfswinkel (Sporting)
 
İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
 
Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam ederken, yeni transfer Wesley Sneijder, sarı kırmızılı takımla ilk çalışmasını yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde performans uzmanı Scott Piri yönetiminde koşu, ısınma ve açma - germe hareketleri yapan sarı kırmızılı takım, daha sonra iki gruba ayrılarak minyatür kale maç yaptı. İdmanın ana bölümünde ise taktik antrenman gerçekleştirildi. Bu arada Galatasaray'daki ilk idmanına çıkan Wesley Sneijder, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Galatasaray, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. 


İMZA TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN..