VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, işyerinin önünde telefonla konuştuğu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin pompalı tüfekli saldırısı sonucu hayatını kaybeden özel güvenlik şirketi sahibinin vurulma anı görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 22 Kasım 2014 tarihinde dün saat 17.00 sıralarında 580 Sokak numara 12 önünde meydana geldi. Özel güvenlik şirketi sahibi Fikret Tutumlu işyerinden çıkıp telefonla görüştüğü sırada, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Vücuduna isabet eden saçmalarla Tutumlu ağır yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Olayı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Tutumlu, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Tutumlu yaşamını yitirdi.

GÜVENLİK KAMERALARI

Cinayetten sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri Tutumlu'yu öldüren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonunda cinayetin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde Tutumlu'nun işyerinden çıktığı sırada sokakta bulunan otomobilin arkasına gizlenen bir kişinin ateş ederek hızla uzaklaştığı görüldü. Cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı