VURULAN CHP'Lİ BAŞKAN OLAYINDA ŞOK GELİŞME

VURULAN CHP'Lİ BAŞKAN OLAYINDA ŞOK GELİŞME

Ünlü sanatçı Özlem Ağırman'ın dün Tuzla'da iş yerinin önünde 4 kurşunla vurulan eşi Tekin Ağırman hayatını kaybetti

 

Olay, dün saat 08.30 sıralarında Tuzla, Postane Mahallesi'nde bulunan bir inşaat alanının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyeri önüne otomobili ile gelen mimar Tekin Ağırman, aracından indiği sırada eski bir çalışanı olduğu iddia edilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Karnına, bacağına ve koluna 4 kurşun isabet eden Tekin Ağırman ağır yaralandı.

SALDIRGAN KAÇMIŞTI

Saldırgan ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı haldeki Tekin Ağırman'ı ambulansla Özel Tuzla Gisbir Hastanesi'ne kaldırdı. Ağırman bu sabah yaşamını yitirdi. Tekin Ağırman'ın cenazesi, yarın öğle vakti Tuzla Aydınlı Cemevi'ndeki törenin ardından toprağa verilecek.
 Türk sanat müziği sanatçısı Özlem Ağırman'ın da eşi olan Tekin Ağırman, bir dönem Tuzla CHP İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

CHP'Lİ BİR AİLE

Tuzla’nın tanınmış siyasetçisi Mimar Tekin Ağırman’ın Postane Mahallesi'ndeki iş yeri önünde uğradığı silahlı saldırı sonucunda tedavi edildiği hastanede yaşamını yitiren ve Ünlü şarkıcı Özlem Ağırman’ın eşi olan Tekin Ağırman, siyasetçi Metin Ağırman’ın da abisiydi

Kaynak:Haber Kaynağı