VOLKAN KONAK ADANA'YI SALLADI

VOLKAN KONAK ADANA'YI SALLADI

- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'nün seçim çalışmaları kapsamında sevilen sanatçı Volkan Kona...

- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'nün seçim çalışmaları kapsamında sevilen sanatçı Volkan Konak konser verdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Konak, hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı.


Uğur Mumcu Meydanı'nda MHP Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ceyhan İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim çalışmaları kapsamında proje tanıtım etkinliği düzenledi. Etkinlikte projelerinin bazılarını anlatan Sözlü, "Tarlada kalan ürünleriniz, ocağı yanmayan evleriniz, hastalığına derman arayan hastalarımız ve elbette ertelediğimiz umutlarınız benim derdim benim tasamdır. Sevgili hemşerilerim ayrıştıran değil, birleştiren. Ötekileştiren değil, kaynaştıran. Partilileştiren değil, Adanalılaştıran. Haksızlığı değil hakkı savunan bir yönetim anlayışı için sizlere hizmet etmeye talibim" dedi. Sözlü'nün konuşma işitme engelliler için bir tercüman tarafından işaret diline çevrilirken konuşmanın ardından Sözlü'nün projelerinin yer aldığı tanıtım filmi izlettirildi. Hüseyin Sözlü, sahneden ayrılmadan önce alanı dolduranlarla birlikte And'ımızı okudu.


Sözlü'nün konuşmasının ardından Kuzeyin Oğlu olarak bilinen sevilen sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Konak, "Kuzeyin oğulları ile güneyin oğulları iyi anlaşır. İkisi de çılgındır. Adana adliyesi ile Trabzon adliyesindeki kavgalara bayılırım. Türkiye'miz yorgun ve gergin günler geçiliyor. Biliyorum ki bu akşam her saygıdeğer düşünceden inançtan insanlar var burada bu benim zenginliğimdir. Biz bu akşam Nuh'un Gemisi'ndeyiz. her seçim adayına başarılar diliyorum. Biz bir aileyiz. Biz yumurtaları tokuşturmuyoruz bu akşam onun için gelmedik başkanımda aynı şeyleri düşünüyor. Biz yumurtaları kuluçka edasıyla bir araya getirip onların üzerine oturup çoğaltmak için buradayız" diye konuştu.


'Ferman padişahın dağlar bizimdir' şarkısıyla konserine başlayan Konak, yaklaşık 2 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Alanı hınca hınç dolduran sevenlerine müzik dolu bir gece yaşatan Konak, bazı şarkılarını dinleyicilerle beraber söyledi.


 

VOLKAN KONAK ADANA'YI SALLADI

VOLKAN KONAK ADANA'YI SALLADI

VOLKAN KONAK ADANA'YI SALLADI

Kaynak:Haber Kaynağı