VOLKAN DEMİREL'DEN FATİH TERİM'E CEVAP

VOLKAN DEMİREL'DEN FATİH TERİM'E CEVAP

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Letonya maçı sonrası basın toplantısında sorulan "Volkan Demirel'i neden almadınız ? " sorusuna "Volkan beni bir...


"Benim milli takıma sırtımı çevirmem söz konusu değil"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Letonya maçı sonrası basın toplantısında sorulan "Volkan Demirel'i neden almadınız ? " sorusuna "Volkan beni bir daha milli takıma çağırmayın dedi" cevabını vermişti.

Kazakistan maçı öncesinde tribünlerde bazı taraftarların protesto ettiği Volkan maç başlamadan stadı terketmişti.

Volkan, bugün Ortaköy'de gerçekleşen FB Yandex tanıtımı için katıldığı etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlarken şunları söyledi: "Benim milli takıma sırtımı çevirmem söz konusu değil. Ne zaman görev verilirse ben O formanın hakkını vermeye çalışırım. O günkü saha şartlarında sahada kalsaydım daha kötü olabilirdi. Fatih hoca benim hocamdır. Ne zaman çağırırsa konuşuruz. Benim gidip konuşmak istemem olmaz. Fatih Hoca ne zaman çağırırsa giderim. O günden sonra beni ne arayan ne soran oldu. Milli maçları izlerken keşke sahada olsaydım diyorum ama o maçtaki ortamda ani hareketler oldu ve gerginlik yaşandı. Benim milli takımı bırakma düşüncem olsaydı basın toplantısı ile bunu açıklardım"

Kaynak:Haber Kaynağı