Volkan Demirel için şok iddia!

Volkan Demirel için şok iddia!

İstanbul Mali Polisi, kaleci Volkan'ın 1 milyon liralık Ferrari'si için vergi kaçakçılığı soruşturması açtı.

Volkan Demirel'in Ferrari'sine vergi şoku. Ferrari California'nın resmi ithalatçısındaki satış fiyatı aksesuarlar hariç 1 milyon lira. Volkan'ın Ferrari'si ise bu araç adına yatırılmış vergilerden yola çıkılarak hesaplandığında 760 bin lira.

Mali polis, "Volkan'ın 1 milyon liralık Ferrarisi" şeklinde çıkan haberleri ihbar kabul etti, yüksek miktarda vergi kaçırma şüphesiyle soruşturma başlattı.

İstanbul Mali Polisi, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, Maliye ve Gümrük'ten aracın alım-satımıyla ilgili belgeleri istedi. Sahte belge belirlenirse polis, yurtdışındaki ihracatçı firmayla temas kuracak. 23 Ocak 2013'te trafiğe, 2012 model olarak kaydedilen 460 beygirlik Ferrari'nin satış belgeleri talep edilecek.


SİBEL CAN'IN CİPİ GİBİ

Volkan'ın şüpheli olarak ifadesi alınacak ve Ferrari'sine de el konulacak. Olay, Mali Polis ile ABD uyuşturucu bürosu DEA'nın koordineli yürüttüğü uluslararası kaçak lüks otomobil soruşturması kapsamına alınacak. Bu soruşturmada daha önce şarkıcı Sibel Can'ın Mercedes cipinin de arasında bulunduğu 43 lüks araca el konulmuştu.

MEDYA KURBANI

İstanbul Mali Polisi, Volkan Demirel'in Ferrarisi için medyada çıkan "1 milyon liralık Ferrari" başlıklı haberler üzerine soruşturma için düğmeye bastı. Satışı yapan şirket hakkında vergi kaçakçılığı tespit edilirse Volkan da ifade verecek.