Vicdansızlar!

Vicdansızlar!

Mersin'de bir markette dehşet anları.

Mersin'de terör örgütü yandaşları tarafından içinde müşteriler varken yakılan süpermarkette can pazarı yaşandı. Markette bulunan müşteriler ve personel arka kapıdan kendilerini dışarıya atarak son anda kurtarırken, dehşet anları güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. 

Olay, Mersin Merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Hal Mahallesi'nde bulunan bir süpermarkette meydana geldi. Akşam saatlerinde ellerinde molotof ve balta bulunan yaklaşık 10'a yakın terör örgütü sempatizanı daha önce de kendilerine hedef seçtikleri bir süpermarkete gelerek bir anda saldırmaya başladı. Baltalarla camlarını kırdıkları süpermarketi molotof yağmuruna tutan örgüt yandaşları, içindeki müşterilere rağmen marketi ateşe verdi. İçeriye benzin dökülen ve molotof kokteyleri atılan market bir anda alevler içinde kaldı. Bu sırada olaylardan habersiz markette bulunan müşteriler ve market çalışanları olayı fark eder etmez, büyük korku ve panik içinde arka kapıya yöneldi. Marketin güvenlik kemarası, kucağında bebek ve yanında küçük bir çocuk olan anne müşterinin birinin de yardımıyla çocuğunun elinden tutarak alevlerden kaçmasını saniye saniye görüntüledi. Mağaza arkasında bulunan depoya sığınan müşteriler, canlarını zor kurtardı. Görüntülerde Saldırganlardan biri, müşterilerin kaçması sırasında elindeki benzin bidonunu etrafa dökerek içeri girdiği görülüyor. Bu sırada bir mağaza çalışanı koşarak geri gelip alarm düğmesine basıp, tekrar kaçıyor. Mağaza çalışanı kaçarken, örgüt sempatizanları içeriye molotof atmalarıyla alevler kısa süre içinde tüm mağazayı sarıyor. Mağaza çalışanı genç ise yeniden kaçarak canını saniyeler farkıyla kurtarıyor. 

Terörle Şube Müdürlüğü'nce el konulan görüntülerden yola çıkılarak yüzleri kar maskeli olan örgüt yandaşlarının yakalanmasına çalışılıyor.