Vicdanları sızlatan haber

Vicdanları sızlatan haber

3 yaşındaki çocuğun vücudunda sigara yanıkları...

Vicdanları sızlatan haber
 
3 yaşındaki çocuğun vücudunda sigara yanıkları...
 
ANTALYA
19.03.2013 18:37
 
 
ANTALYA'da 3 yaşındaki torununun vücudunda sigara yanıkları gören babaannesi S.E., hastaneye götürdü. Küçük kızın kalçası, göğsü, parmaklarının arası ve ayaklarının altında yanık olduğu belirlenirken, savcılık soruşturma başlattı.
 
Kemer'de 4 yıl önce evlenen E.P ile Rus uyruklu K.A çiftinin bir yıl sonra kız bebekleri dünyaya geldi. 30 yaşındaki E.P'in işleri nedeniyle Antalya'ya taşınan çifti Kemer'de oturan babaanne S.E. sık sık ziyaret ediyordu. Dün torunu A.'yı ziyaret eden S.E., vücudunda sigara yanıkları gördü. Torununu alarak Kemer'e dönen babanne, Kemer Devlet Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar A.'ya ilk müdahaleyi yaparken, ayak serçe parmağındaki yanık nedeniyle cerrahi müdahale gerekebileceği belirterek Antalya'ya sevk etti.
 
Antalya Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınan küçük kızın kalçası, göğsü, parmaklarının arası ve ayaklarının altında yanık olduğu belirlendi. Genel durumu iyi, şuuru açık ve gerekli tedavileri planlanan küçük kızın taburcu edileceği belirtildi.
 
Torununun durumunu gördüğünde dehşete kapıldığını söyleyen babanne S.E, oğluna birkaç gündür ulaşamadıklarını belirterek torununu Rus geline geri veremeyeceğini söyledi. Kemer Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.