VELİ AĞBABA ERDOĞAN'IN YENİ BAŞBAKAN ADAYINI AÇIKLADI

VELİ AĞBABA ERDOĞAN'IN YENİ BAŞBAKAN ADAYINI AÇIKLADI

Veli Ağbaba "Erdoğan'ın başbakan adayı Hakan Fidan olacak. Bunu engellemek CHP'lilerin elinde" iddiasında bulundu.

Görevinden istifa ederek AKP’den milletvekili adaylığına hazırlanan eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkındaki tartışmalar sürüyor. Bülent Arınç‘ın “Başbakan olacak hali yok ya…” diye eleştirdiği Hakan Fidan için en çarpıcı iddia CHP’den geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Hakan Fidan, Erdoğan’ın yeni başbakan adayı olacak” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANI’NIN BAŞBAKAN ADAYI HAKAN FİDAN…”

MİT’in son yıllarda bir parti örgütü gibi çalıştığını savunan savunan Ağbaba “Türkiye polis devletiydi, şimdi istihbarat devletine doğru hızla yol alıyor. Katar Emiri’ni karşılayan o. Arabada sohbet eden o. Türkiye ile ilgili bilgileri veren o. Maalesef bu bölgede akan kanın her damlasında onun parmağı var. Suriye’ye, Irak’a gönderilen o silah TIR’larının altında onun imzası var. Nerde Türkiye’yi sıkıntıya sokacak bir olay varsa altında hep onun imzası var” dedi.

Ağbaba, ” Göreceksiniz, milletvekili seçilecek, herhalde Başbakan’ın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, ‘Başbakan adayı’ da Hakan Fidan olacak gibi gözüküyor. Bunu engellemek Cumhuriyet Halk Partililerin elinde” diye konuştu. (AA)

Kaynak:Haber Kaynağı