VEDA MEKTUBU BIRAKTI, KENDİSİ KAYIP

VEDA MEKTUBU BIRAKTI, KENDİSİ KAYIP

İşte ayrıntılar

BARTIN'ın Amasra İlçesi'ndeki çay bahçesinde, 20 yaşındaki Mücahit Ahmet Yıldız'a ait, içerisinde 'Herkes hakkını helal etsin' yazılı veda mektubu ve ses kaydının yer aldığı sırt çantası bulundu.

Denizde ve karada yapılan aramalarda Yıldız'a rastlanmadı. Polis, Ankara'dan tatil için Amasra'ya geldiği belirlenen Yıldız'ı arıyor.

Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir dükkanda tezgahtar olarak çalışan Mücahit Ahmet Yıldız, 4 gün önce tatil yapmak amacıyla Amasra'ya geldi. Dün gece balık tuttuktan sonra Boztepe Mahallesi'nde bulunan Ağlayan Ağaç Mevkii'ndeki çay bahçesinde oturan Yıldız, bir süre sonra sırtındaki çantasını çıkartarak bankın üzerine bıraktı. İşletmeci Mehmet Saydam, sabah saat 07.00'de geldiği çay bahçesindeki bankın üzerinde ağzı açık sırt çantası görünce durumu polise bildirdi.

Polisin yaptığı incelemede, çantanın içinden 'Cep telefonum, nüfus cüzdanım ve bütün gerekli evraklar sırt çantasında mevcuttur, herkes hakkını helal etsin' yazılı veda notu ile ailesine hitap ettiği ses kaydı olan cep telefonu çıktı. Bir süre çevrede arama yapan polis, Yıldız'a ulaşamadı. Bunun üzerine çay bahçesinden denize atlayarak intihar etmiş olabileceği gerekçesiyle Amasra Sahil Güvenlik ekiplerine haber verildi. Yaklaşık 2 saat denizin yüzeyinde yapılan aramadan da bir sonuç çıkmadı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle arama çalışmalarına ise ara verildi.

Öte yandan, Mücahit Ahmet Yıldız'ın sosyal paylaşım sitesine 29 Ağustos'ta 'Hayatımı sıfırdan kurmayı, her şeye yeniden başlamayı, sanki ölüp tekrar doğmuş gibi yapmayı düşünüyorum. Yapamazsam gerçekten ölecem', 'Sana koşar gibi değil mi ölüm' yazılarını paylaştığı ve dün gece de sırt çantasıyla son fotoğrafını Amasra Ahatlar Köyü'nden çektiği fotoğrafın altına 'Kafam atık yine' yazı yazdığı belirlendi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı