Ve Tutuklananlar Cezaevinde

Ve Tutuklananlar Cezaevinde

17 Aralık" operasyonu soruşturması kapsamında tutuklananlar Metris Cezaevi'ne getirildi

Polisin yaptığı ‘17 Aralık’ operasyonu kapsamında çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan ve Sanatçı Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’ın da bulunduğu bir grup, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından Metris Cezaevi’ne getirildi.

‘17 Aralık’ operasyonunda çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan bir grup, saat 09.30 sıralarında Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nden eski bir polis minibüsüne bindirilerek önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Aralarında Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, işadamı Reza Zarrab’ın da bulunduğu bir grup, sağlık kontrolünün geçirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında getirilen tutuklular Metris Cezaevi’ne kondu.

TUTUKLANANLARDAN 3'Ü PAŞAKAPISI CEZAEVİ'NDE

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan 16 kişiden memur olan 3'ü Üsküdar'daki Paşakapısı Cezaevi'ne getirildi. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın özel kalemi Onur Kaya'nın da bulunduğu 3 kişi yürüyerek cezaevine girdi. Bu sırada şüpheliler montlarıyla yüzlerini gizledi.

Kaynak:Haber Kaynağı