Vatandaşa Sıkılan Biber Gazı Yoksula Ekmek kapısı Oldu

Vatandaşa Sıkılan Biber Gazı Yoksula Ekmek kapısı Oldu

AKP DEMOKRASİSİ BİBER GAZINI EKMEK KAPISI YAPTI

AKP DEMOKRASİSİ BİBER GAZINI EKMEK KAPISI YAPTI

Gün geçmiyor ki medya da bibergazı sıkılan, ağlayan, hastanelik olan vatandaş haberi olmasın. Mecliste verilen bir önergeye göre milyonlarca para ile ithal edilen biber gazı artık bazı yoksul (HABER İÇİN TIKLAYINIZ) yurttaşların ekmek kapısı haline geldi. Aç kalmamak için hergün vatandaşa sıkılan biber gazının kapsüllerini toplayan vatandaşlar bu sayede para kazanır oldu. Dünya biber gazı sanayisine canlılık getiren AKP , vatandaşlının suratuna boca ettiği biber gazının kapsülleri ile de yoksul vatandaşlar ekmek parası çıkarıyor. İktidar olduğu günden beri 21 milyon TL ile 680 ton gazı halkının suratına sıkan iktidarın icraatından, yoksula kilosu 2 TL ye satılan kapsülü kaldı.

GAZ KAPSÜLLERİ EKMEK KAPISI OLDU
 
OKMEYDANI'NDA yüzleri maskeli bir gruba polis gaz bombası ve boyalı plastik top ile müdahale etti. Müdahale bir vatandaşa da ekmek kapısı oldu. Polisin kullandığı gaz kapsüllerini toplayan Baygın Sönmez "Ben buradan topladığım fişekleri kilosu 2 TL'den hurdacıya satıyorum" dedi.
 
Şişli Okmeydanı, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde toplanan bir grup, Başbakan'ın Okmeydanı'na gelmesini protesto etti. Yüzleri maskeli grup üyeleri polise taş ve molotof kokteyli attı. Polis de göstericilere gaz bombası ve boyalı plastik top ile müdahale etti. Atılan gaz bombasından mahalle sakinleri de etkilendi. Göstericiler ile polis arasındaki kovalamaca ara sokaklarda devam ediyor.
 
BOŞ GAZ FİŞEĞİ :KİLOSU 2 TL
 
Polisin göstericilere karşı kullandığı gaz fişeklerini toplayan Baygın Sönmez isimli bir vatandaş da durumu lehine çevirdi. Boş gaz fişeklerini toplayan Sönmez "Ben buradan topladığım fişekleri kilosu 2 TL'den hurdacıya satıyorum. Ayıp mı? Çalmıyorum çırpmıyorum." dedi. Gazlı müdahale sonrası işyerinin yandığını söyleyen bir vatandaşta "Ben burada bir esnafım. Dükkanım yanıyor.Bana kim yardım edecek" diye polise sitem etti.