Vatandaş Silaha Sarıldı; Dün 5 Bugün 3 Ölü

Vatandaş Silaha Sarıldı; Dün 5 Bugün 3 Ölü

Apartman yöneticisi dehşet saçtı!

VATANDAŞ SİLAHA SARILDI

Adana Ceyhan'da tarla anlaşmızalığı yüzünden 2 aile ve yakınları arasında dün çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönmüş ve her 2 aileden de 5 kişi hayatını kaybetmişti. Bugün yine Adana'da bu defa "apartmanda gürültü yapıyorsun" tartışması, cinayet ve intiharla sonuçlandı. Adana'nın merkez Çukurova ilçesi Toros mahallesin de meydana gelen olayın ayrıntıları şöyle;

TARLA DA SİLAHLI ÇATIŞMA 5 ÖLÜ 8 YARALI
                                     TIKLAYINIZ


Apartman yöneticisi dehşet saçtı!

ADANA'da apartman yöneticisi Yahya Kaya, gürültü yaptıklarını öne sürdüğü komşusu Nurcan Özdamar ile olaya müdahale eden ve aynı katta oturan polis memuru Hüseyin Şensoy'u öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.
 
Fatih KARAÇALI/ADANA
07.03.2013 12:57
 
 
 Olay, bugün öğle saatlerinde merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi 77 bin 135 Sokak'ta meydana geldi. Yağmur Apartmanı'nın yöneticisi Yahya Kaya, binanın 9'uncu katında oturan komşusu Nurcan Özdamar'ı evinde gürültü yapıldığı gerekçesiyle uyarmaya gitti. Devlet Su İşleri (DSİ) Adana 6'ncı Bölge Müdürlüğü'nden emekli olan Kaya ile aynı yerden emekli olan Özdamar arasında 'gürültü' yapma nedeniyle tartışma çıktı. 
 
Tartışmanın alevlenmesi üzerine aynı katta oturan ve izinli olduğu belirtilen Adana Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin Şensoy, tartışmaya müdahale ederek tarafları aralamak istedi. 
 
Ancak öfkelenen yönetici Yahya Kaya, üzerinde taşıdığı tabancasını çekerek komşularına ateş ettikten sonra aynı silahla kendi başına ateş etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Nurcan Özdamar, Hüseyin Şensoy ve Yahya Kaya'nın öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.