VAN'DA EŞİYLE KAZADA ÖLEN ASTSUBAY, BABASIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

VAN'DA EŞİYLE KAZADA ÖLEN ASTSUBAY, BABASIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

VAN'da 11 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kazada eşi 27 yaşındaki Rafiye Ceylan ile birlikte hayatını kaybeden 30 yaşındaki Piyade Astsubay Üstçavuş Kudret Ceylan'ın, 3 yaşındayken babası Mithat Ceylan'ı trafik kazasında kaybettiği,...

VAN'da 11 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kazada eşi 27 yaşındaki Rafiye Ceylan ile birlikte hayatını kaybeden 30 yaşındaki Piyade Astsubay Üstçavuş Kudret Ceylan'ın, 3 yaşındayken babası Mithat Ceylan'ı trafik kazasında kaybettiği, ailenin tek çocuğu olarak yetim büyüdüğü öğrenildi. Kazada ölen 7 yıllık evli çiftin 5 yaşındaki kızı Azra'da öksüz kaldı.

Van-Erciş karayolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada Ordulu Rafiye-Kudret Ceylan çifti de hayatını kaybetti. Van 6. Piyade Hudut Alayı'nda görev yapan Piyade Astsubay Üstçavuş Kudret Ceylan Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Çınar Mahallesi'nde 7 yıl önce Rafiye Ceylan ile evlendiği öğrenildi. Tekirdağ Çerkezköy'de görev yaparken tayni çıkan Kudret Ceylan eşi Rafiye ve küçük kızı Azra ile birlikte Haziran ayında Van'a gitti. Sabah saatlerinde açık öğretim sınavına girecek olan eşiyle birlikte aynı minibüse binen Ceylan çifti birlikte feci kazada can verdi. 11 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kaza haberi Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde yaşayan çiftin ailesi ve yakınlarını da yasa boğdu. Kaza haberini alan Rafiye Ceylan'ın babası Rıza Şükrü Çolak DNA işlemleri için Ordu'dan Van'a gitti.

Astsubay Kudret Ceylan'ın 3 yaşlarındayken babası Mithat Ceylan'ı trafik kazasında kaybettiği, şimdi de küçük kızı Azra'nın da babası gibi yetim kaldığı öğrenildi. Rafiye-Kudret Ceylan çiftinin cenazeleri Van'da otopsi işlemlerinin ardından yarın askeri uçakla Ordu'ya getirilecek. Çiftin cenazesi Perşembe İlçesi'nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı