VAHŞETLE SONUÇLANAN CİNSEL İLİŞKİ

VAHŞETLE SONUÇLANAN CİNSEL İLİŞKİ

Cinsel ilişki sırasında sevgilisinin cinsel organını ve bacaklarını kızgın demirle yakan Nijeryalı kadın, 9 yıl hapse mahkum oldu.

Londra'nın güneyindeki Plumstead'te 15 Mayıs'ta meydana gelen olayda Nijerya asıllı Kenya Alozie isimli kadın, cinsel ilişki sırasında erkek arkadaşının cinsel organlarını ve bacaklarını kızgın demirle yakmaktan ve kırık şişeyle yaralamaktan 9 yıl hapis cezası aldı.
 
GENÇ ADAM AYLARCA TEDAVİ GÖRDÜ
 
Keyna Alozie'nin saldırısına uğrayan ismi açıklanmayan 30'lu yaşlarındaki genç adam vücudunda derin kesikler, bacaklarında ve cinsel organlarında kızgın demirden kaynaklanan yanıklardan ötürü aylarca hastanede tedavi gördü.
 
ÖNCEDEN PLANLANMIŞ SALDIRI
 
Greenwich polis teşkilatından kıdemli dedektif Duncan Clark; "Alozie hesaplanmış ve önceden planlanmış bir saldırı gerçekleştirdi. Kurbanına ciddi zarar vermek için kırık bir şişe ve kızgın bir demir kullandı. Bu vahşice yapılan saldırının ciddiyetini göstermektedir" dedi.
 
9 YIL HAPİS CEZASI
 
Woolwich Kraliyet Mahkemesinde davası görülen Alozie suçlu bulunduktan sonra 9 yıl hapis cezasına mahkum edildi.
 
NİJERYA'YA DÖNMEDEN ÖNCE YAPMIŞ, UÇAKTA YAKALANMIŞTI
 
Coventry Üniversitesi'ndeki eğitimini daha yeni bitirmiş, öğrenci vizesi dolmak üzere olan Alozie Nijerya'ya dönmenin hemen arefesinde saldırıyı gerçekleştirmişti. Saldırı olayından 9 gün sonra polis, Heathrow havalimanında Alozie'yi Nijerya'ya gidecek uçakta koltuğunda yakalamıştı. Poliste sorgulanan çılgın kadın, saldırıyı neden gerçekleştirdiği sorusunu yanıtsız bırakmıştı.

Kaynak: VATAN

Kaynak:Haber Kaynağı