UZMAN DOKTOR "İŞKEMBE DÖNERİ " İCAT ETTİ

UZMAN DOKTOR "İŞKEMBE DÖNERİ " İCAT ETTİ

Dr.Tokatlıoğlu, akrabası olan yaşlı bir teyzesinden işkembenin nasıl terbiye edilebileceğini öğrendiğini, aldığı tavsiye üzerine yaptığı denemelerde başarılı olarak işkembe döneri elde ettiğini vurguladı.

ÇORUM’da Emekli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Şükrü Tokatlıoğlu, kolestrolü düşük, kırmızı et ve kokorece alternatif 'İşkembe Döner’ yaparak satmaya başladı.

150 KİLO İŞKEMBEYİ BOZMUŞ

Geçen Mart ayında Göğüs Hastalalıkları Uzmanı olarak görev yaptığı hastaneden emekliye ayrılan Dr. Şükrü Tokatlıoğlu, yemek kültürüne düşkünlüğü nedeniyle deneme yanılma yönetmiyle kolestrolü düşük, İşkembe Döner ürettiğini kaydetti. 6 aylık bir sürede Yaklaşık 150 kilo işkembeyi yapıp bozarak işkembe döneri elde etmek için uğraştığını söyleyen Dr.Tokatlıoğlu, akrabası olan yaşlı bir teyzesinden işkembenin nasıl terbiye edilebileceğini öğrendiğini, aldığı tavsiye üzerine yaptığı denemelerde başarılı olarak işkembe döneri elde ettiğini vurguladı.

İLGİ ARTIYOR

Elde ettiği ürüne Çorum’dan ve civar illerden rağbetin giderek arttığını vurgulayan Dr.Tokatlıoğlu, işkembe dönerin, kolestrol değerlerinin az, potasyum oranının yüksek olması nedeniyle sağlık açısından da hiçbir zararının olmadığını, aksine kardiyak hastaları ve diğer önemli hastalıklar içinde hiçbir sakıncasının olmadığını iddia etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı