UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRİNCE 3 SAAT KENDİNİ KESTİ

UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRİNCE 3 SAAT KENDİNİ KESTİ

ADANA'da uyuşturucu bağımlısı 35 yaşındaki Ahmet A., krize girince eline geçirdiği bıçakla kendini kesti.Merkez Sarıçam İlçesi'nin İncirlik Yenimahalle'de oturan Ahmet A., 5 yıl önce arkadaşları tarafından uyuşturucuya alıştırıldı....

ADANA'da uyuşturucu bağımlısı 35 yaşındaki Ahmet A., krize girince eline geçirdiği bıçakla kendini kesti.

Merkez Sarıçam İlçesi'nin İncirlik Yenimahalle'de oturan Ahmet A., 5 yıl önce arkadaşları tarafından uyuşturucuya alıştırıldı. Ahmet A., bu süreçte akrabasının kızı ile evlenip, 2 çocuk sahibi oldu. Uyuşturucudan kurtulmak için 5 kez tedavi görmesine rağmen kurtulamayan Ahmet A., evinde uyuşturucu krizine girdi. Eşi ve çocuklarının evde olmadığı sırada eline aldığı bıçakla vücudunu kesmeye başladı. Oğlunun kendine zarar verdiğini gören annesi İklim A., polisten yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri de Ahmet A.'yı ikna etmeyi başaramadı. Vücudu kan içinde kalan Ahmet A., "Ben 5 kez tedavi gördüm. Bu illetten kurtulamadım. Başbakan'dan yardım istiyorum. Beni uyuşturucudan kurtarın. Ben kurtulmak istiyorum, ama onlar beni bırakmıyorlar. Yardım edin" diye konuştu.

Annesi ve polislerin 3 saat süren çabasına karşın ikna edilemeyen Ahmet A., baygınlık geçirince etkisiz hale getirildi. Ahmet A. tedavi için Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRİNCE 3 SAAT KENDİNİ KESTİ

UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRİNCE 3 SAAT KENDİNİ KESTİ

Kaynak:Haber Kaynağı