UYUŞTUCU ÇATIŞMASININ ORTASINDA KALAN ÇOCUK ÖLDÜ

UYUŞTUCU ÇATIŞMASININ ORTASINDA KALAN ÇOCUK ÖLDÜ

İşte ayrıntılar…

Yalova'da meydana gelen olayda, uyuştucu sattığı öne sürülen Ertan Yüklen (48) ile Baki Demirci (30) arasında çıkan tartışma kavgaya dünüştü.

Baki Demirci'nin kullandığı pompalı tüfekten çıkan saçmalar, Ertan Yüklen ile yoldan geçmekte olan ilkokul öğrencisi Tutku Kaçan'ın (9) ölümüne, biri bebek iki kişininde yaralanmasına neden oldu.

Olay, Yalova'da Romanların yoğunlukta olduğu Bağlarbaşı Mahallesi'nde bugün öğleden sonra meydana geldi. İddiaya göre uyuştucu ticareti yaptığı iddia edilen Ertan Yüklen, henüz belirlenemeyen bir nedenle arasında husumet olan Baki Demirci ile tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda Baki Demirci, pompalı tüfeği ile Ertan Yüklen'e ateş etti. Demirci'nin tüfeğinden çıkan saçmalar, Ertan Yüklen ile yoldan geçmekte olan Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Tutku Kaçan, Yağmur Kargavuş (22) ile 2 yaşındaki Beyzanur Özdemir'in vucutlarına isabet etti. Haber verilmesi sonucu kısa sürede belirtilen yere gelen ambulanslar, yaralıları özel bir hastaneye kaldırdı. Tutku Kaçan burada yaşamını yitirirken, Ertan YÜklen ise sevk edilğdi Devlet HAstanesi'nde kurtarılamadı. Durumu ağır Beyzanur Özdemir özel hastanede tedavi altına alınlırken, durumu iye olan Yağmur Kargavuşi e eline yapılan pansumanın ardından taburcu edildi.

Polis, mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Polis iki kişinin ölümüne neden olduğu öne sürülen kaçan Baki Demirci'yi arıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı