ÜVEY ANNESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

ÜVEY ANNESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Önder Yalçın'ın, ilk evliliğinden olan ve uyuşturucu madde satıcılığı suçundan yattığı cezaevinden firar eden oğlu Aykut Yalçın, eve geldi.

ADANA'da 27 yaşındaki Aykut Yalçın, babasının nikahsız eşi 39 yaşındaki Seher Berkin'i, 6 yaşındaki kız kardeşinin gözleri önünde vurdu.

8 YILDIR NİKAHSIZ YAŞIYORLAR

Merkez Seyhan İlçesi'nin Türkocağı Mahallesi'nde oturan 55 yaşındaki Önder Yalçın, 8 yıl önce Seher Berkin ile nikahsız birliktelik yaşamaya başladı. Genç kadının, nikahsız eşinden Şevval adını verdikleri kızı oldu. Önder Yalçın'ın, ilk evliliğinden olan ve uyuşturucu madde satıcılığı suçundan yattığı cezaevinden firar eden oğlu Aykut Yalçın, eve geldi. Babasından para isteyen Aykut Yalçın, üvey annesini Seyhan Nehri kıyısına götürdü. Aykut Yalçın, belinden çıkardığı tabancayı Seher Berkin'e doğrultup peş peşe ateşledi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Kanlar içinde kalan Seher Berkin, nikahsız eşi tarafından özel bir tıp merkezine götürüldü. İlk müdahalesi yapılan Berkin, ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Sedye üzerindeki yaralı kadın ambulansa taşınırken, nikahsız eşi Önder Yalçın, "Karıcığım ne olur beni bırakma" diye ağladı.

BENİ ANNEME GÖTÜRÜN

Bu sırada olay yerine gelen kadının kızı Şevval ağlayarak polislere, "Polis ağabey, beni anneme götürün" diye yalvardı. Küçük kız polisler tarafından teselli edilirken annesinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, cezaevi firarisi olduğu belirtilen Aykut Yalçın'ı yakalamak için çalışma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı