ÜVEY ABLASININ BIÇAKLADIĞI GENÇ ÖLDÜ

ÜVEY ABLASININ BIÇAKLADIĞI GENÇ ÖLDÜ

SAMSUN'da 39 yaşındaki Yasemin Yüce'nin kavga sırasında ekmek bıçağıyla...

SAMSUN'da 39 yaşındaki Yasemin Yüce'nin kavga sırasında ekmek bıçağıyla yaraladığı üvey kardeşi 29 yaşındaki Abdurrahim İptaş, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Olay önceki gün İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi'nde meydana geldi. Bekar olan ve annesiyle birlikte yaşayan Yasemin Yüce, yaklaşık 3 yıl önce bir bankadan kredi çekip üvey kardeşi Abdurrahim İptaş'a verdi. Ancak işleri kötü giden İptaş, kredi taksitlerini ödeyemeyince üvey ablası ile araları açıldı. Abdurrahim İptaş, evine gittiği annesiyle ailevi nedenlerden tartışmaya başladı. Evde olan Yasemin Yüce de tartışmaya katılınca kavga çıktı. Bu sırada Yüce, iddiaya göre mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla İptaş'ı göğsünün 3 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan İptaş, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldıralarak tedavialtına alındı.

Polis tarafından olay sonrasında yakalanan Yasemin Yüce ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Sağlık durumu ağır olan Abdurrahim İptaş dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İptaş'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı