UŞAK'TA VAHŞET

UŞAK'TA VAHŞET

Gözaltına alınan kardeş jandarmada cinayeti itiraf...

 UŞAK'ta 4 gündür kayıp olan Tahsin Kahraman'ın (53), kendisi gibi besicilik yapan öz ağabeyi Azmi Kahraman (56) tarafından öldürüp, ceseti parçaladıktan sonra gömüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan ağabey jandarmada cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

KAYIP İHBARINDA BULUNMUŞLAR

Uşak'a 12 kilometredeki mesafedeki Ortaköy Köy'de, besicilik yapan Tahsin Kahraman, geçen 8 Aralık'ta ortalıktan kayboldu. 17 yıl önce eşinden boşandığı ve yalnız yaşadığı öğrenilen iki çocuk babası Kahraman'dan haber alamayan yakınları ertesi gün jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Uşak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle iki gün boyunca bölgede Kahraman'ı aradı.

ORTAK TARLA YÜZÜNDEN

Ancak, aramalardan bir sonuç alamadı. Jandarma, bunun üzerine Kahraman'ın öldürülmüş olma ihtimalini araştırmaya başladı. Kahraman'ın en son görüldüğü yer olan evinin bitişiğindeki ahırda dedektör köpeklerle arama yapan jandarma, tedirgin davranışlar gösteren ve çelişkili ifadeler veren Kahraman'ın kendisi gibi besicilik yapan ağabeyi, 2 çocuk babası Azmi Kahraman'ı gözaltına aldı. Azmi Kahraman, jandarmadaki ifadesinde, müşterek olarak kullandıkları ahırda aralarında çıkan tartışmada kardeşini sopayla vurup öldürdüğünü, ardından cesedini parçalayıp, bir çuvala koyarak, götürdüğü boş araziye gömdüğünü itiraf etti.

PARÇALAR ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU

Azmi Kahraman, savcılığın talimatı üzerine götürüldüğü Ortaköy'de jandarmaya kardeşini gömdüğünü yeri de gösterdi. Azmi Kahraman'ın gösterdiği yerde yapılan kazıda çuval içinde bulunan ceset, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken Azmi Kahraman'ın jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı