ÜROLOJİ DOKTORU DENİZDE ÖLÜ BULUNDU

ÜROLOJİ DOKTORU DENİZDE ÖLÜ BULUNDU

Dr. Kenan Tortop, suda ölü bulundu. Vücudunda herhangi bir yara izi bulunmayan Tortop'un cesedi otopsiye gönderildi.

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde, kıyıda bağlı teknesine çıkacağı balık avı öncesi son kontrolleri yapmaya giden 62 yaşındaki Dr. Kenan Tortop, suda ölü bulundu. Vücudunda herhangi bir yara izi bulunmayan Tortop'un cesedi otopsiye gönderildi.

ÖZEL HASTANEDE ÇALIŞIYORDU

Burhaniye Devlet Hastanesi'nden emekli olduktan sonra Edremit'teki özel bir hastanede çalışmaya başlayan, evli ve iki çocuk babası Üroloji Uzmanı Dr. 62 yaşındaki Kenan Tortop, dün akşam, bugün yapmayı planladığı balık avı öncesi kontrol amacıyla Burhaniye Yat Limanı'nda bağlı teknesine gitti.

GECE BOYU DÖNMEYİNCE

Gece boyunca Tortop'un dönmemesi ve telefonlarına da ulaşılamaması üzerine eşi Aydan Tortop, meraklandı. Sabah tekneye gelen Aydan Tortop, kocasını bulamayınca eşinin balıkçı arkadaşı İbrahim Damar'dan yardım istedi.

EŞİ ARAMAYA ÇIKTI

Kayık ile limanın içinde aramaya çıkan balıkçı İbrahim Damar, 200 metre mesafede Dr. Kenan Tortop'un su üstünde cesedini buldu. Üzerinde kıyafetleri bulunan Tortop'un cesedi polisin ve Savcı'nın incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na otopsiye sevk edildi. Tortop'un ölümü ailesini ve sevenlerini üzdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı