Ünlü Yıldız Ölmek istedi

Ünlü Yıldız Ölmek istedi

İNTİHARI DENEDİ
 
Ünlü yıldız Hulk Hogan, 24 yıllık eşinin kendisini terk edip oğlunun 21 yaşındaki arkadaşı ile sevgili olmasının ardından yaşadığı süreci anlattı.
 
ABD'nin gösteri amaçlı dövüşü pankreas ile ünlenen ve daha sonra sinema dünyasına adım atan Hulk Hogan, hayatı hakkında içten itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu, basının yakından takip ettiği boşanma sürecinde çok zor zamanlar geçirdiğini ve intihar noktasına geldiğini anlattı. ABD basınından Hollyscoop'un haberine göre Hogan, ünlü talk şovcu Oprah Winfrey'nin programında içini döktü. 24 yıllık eşinin kendisinden boşanmak istediğini gazetelerden öğrenen Hogan, bu zor dönemin ardından sürekli intiharı düşündüğünü söyledi.
 
Bu süreçte birkaç ufak girişimde de bulunduğunu söyleyen Hogan, aşırı alkol tüketimi yüzünden de ölümün eşiğine geldiğini aktardı. Daha sonra bir hayranının kendisini yıllarca baba figürü olarak gördüğünü söylemesinin ardından kendine geldiğini belirten Hogan, hayatına çeki düzen verdi.
 

KİMDİR ?
 
Gerçek adı Terry Gene Bollea'dır. 11 Ağustos 1953 Augusta, Georgia'da doğmuştur. ABD'li emekli profesyonel güreşçi, aktör ve şovmen. Boyu  2.09 olarak yayınlanmıştır, kilosu ise 154 kg'dır.
Güreşe ilk defa 1970 yılında başlamıştır. WCW'de ve WWE'de güreşmiş, aynı zamanda WCW'de iken NWO'yu ( New World Order) kurmuştur. 
 
En büyük çekişmesi Andre the Giant'la olmuştur. 29 Mart 1988'de Wrestlemania 3'te tam 93.173 kişi bu maçı izlemeye gelmiştir. Maçı ise Hogan çok zor da olsa kazanmıştır. NWO'yu kurarak 15 sene sonra kötü adam olmuş, fakat WCW batıp, WWE'de de başarılı olmayınca NWO işi bitmiştir. Hogan da son kez Randy Orton ile bir maç yapar ve Hall Of Fame'e alınır ve emekli olur.
 
Hulk Hogan en çok tanınmış Amerikan güreşçisidir. Amerikan güreşini (WWE, WCW vb.) Dünya'ya tanıtan en iyi isimlerden birisidir. 27 Ekim 2009'da rakip şirketi TNA ile anlaşmıştır.