ÜNLÜ TELEVİZYONCU ADAY OLUYOR

ÜNLÜ TELEVİZYONCU ADAY OLUYOR

Tayfun Talipoğlu, ön seçim kararı alınması halinde CHP'de politikaya atılacağını söyledi.Gezi programı 'Bam Teli'nin yapımcısı ve sunucusu Tayfun Talipoğlu, ünlü saz sanatçısı Arif Kabadayı ile Muğla'nın...

GAZETECİ ve program yapımcısı Tayfun Talipoğlu, ön seçim kararı alınması halinde CHP'de politikaya atılacağını söyledi.

BODRUM'DA AÇIKLADI

Gezi programı 'Bam Teli'nin yapımcısı ve sunucusu Tayfun Talipoğlu, ünlü saz sanatçısı Arif Kabadayı ile Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki Kilim Türkü Evi'nde sanatseverlere şiir ve türkü dolu bir gece yaşattı. Yaptığı esprilerle izleyenleri keyiflendirirken, birlikte sahne aldığı Kabadayı'ya da "Adamın soyadı Kabadayı, insanın korkası geliyor" diyerek takıldı.

Tayfun Talipoğlu şarkı ve şiir aralarında esprilerini sürdürerek, "Tepeden inme bir müzisyen değilim, düğün salonlarında şarkıcılık yaptım. Müzikle uğraştım, müzikle yaşadım. Sonradan kötü yola düşerek 'gazeteci' oldum. Ben şair değilim ama iyi bir şiir yorumcusuyum. Zaten bir insanın şair olması için yazdıklarının 50 yıl sonra bile okunması gerekli" dedi.

"CHP'DE ÖNSEÇİM OLURSA POLİTİKAYA ATILACAĞIM"

Tayfun Talipoğlu, önseçim kararı alınması halinde CHP'den politikaya atılacağını açıklarken de "Bunu da ilk kez burada Bodrumlulara açıklıyorum" dedi. Talipoğlu, milletvekili adaylarının belirlenmesinde önseçimin gerekliliğini vurgulayarak şunları söyledi:

"7 Haziran milletvekili seçimlerinde çok büyük kaygılarım var. Bugünkü hükümet yolsuzlukları örtmek için seçimleri yaptırmayacak noktaya bile gelebilir. Çözüm sürecine darbeyi de kendileri vurabilir. Her partinin özellikle CHP'nin vitrin isimlerden çok, ülkeyi ileriye götürecek isimleri seçmesi gerekmektedir. Hatta ben CHP'de ön seçim olmasını istiyorum. Ön seçim olmazsa, demokrasiyi sağlayamazsınız. Partinize güvenmiyorsanız, halka hiç güvenmiyorsunuz demektir. Önseçim kararı alınırsa Cumhuriyet Halk Partisi'nden politikaya atılacağım. Önseçim olsun, herkes kendini görsün ama partililer oy kullansın. Delegeler seçilmiş kişilerdir, onlar değil parti üyeleri seçsin. Çünkü belirli bir aşamadan sonra partililerin istemediği ismi getiriyorsun milletvekilliğine ve bu seferde çalışma yürekten olmuyor. Emek vermiş insanları getireceksin, ben yaptım, ben seçtim oldu şeklinde olmamalı."

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Tayfun Talipoğlu, "Gezi olaylarından bu yana bu hükümet artık Türkiye'yi bitirme noktasına getirdi. Eski yıllarda sokakta insanlar farklı farklı düşüncelerde idiler ama yine de siyasette bir seviye vardı ve ben o günleri çok özlüyorum. Öyle bir duruma geldik ki bu kin ve nefreti birilerinin yok etmesi gerekiyor. Bu ülke güzel bir ülke ve bizim ülkemiz" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı