ÜNLÜ SANATÇILAR THY'NİN KONUĞU

ÜNLÜ SANATÇILAR THY'NİN KONUĞU

THYYönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, aralarında Emel Sayın'ın da bulunduğu çok sayıda ünlü sanatçıyı misafir etti...

TÜRK Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, ünlü sanatçılar Emel Sayın, Coşkun Sabah, Cengiz Kurtoğlu, Emrah, Ahmet Selçuk İlkan, Bedaia Akartürk, Neşe Karaböcek, Metin Şentürk, Seyyal Taner, Sami Aksu, Ege, Selçuk Ural, Ozan Doğulu, Ersan Erdura ve İskender Ulus’u Turkish DO&CO tesislerinde ve Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığında misafir etti.

THY'nin bugünkü konumu ve gelecek planları hakkında bilgilendirmek, kurumu daha yakından tanıtmak ve uçuş eğitim merkezinde bulunan simülatörlerde de de sanal uçuş yapmak amacıyla sanatçılar önce Turkish Do&Co tesislerinde öğle yemeğinde ağırlandı.

Öğle yemeğinin ardından sanatçılara Uçuş Eğitim Başkanlığı’nda simülatörlerde sanal uçuş yaptırıldı. Sanatçılar, Boeing 737-800, Airbus 320, Boeing 777 ve Airbus 330 tip uçaklarda kaptan koltuğuna oturarak simülatörler de sanal uçuş yaptılar. Oldukça eğlenceli, keyifli zaman geçirdiklerini belirten sanatçılar, simülatörde yaptıkları sanal uçuştan sonra kabin eğitim merkezi olan mock-up alanında da kabin içi eğitimlere yönelik bilgilendirme ve tatbikatlarına katıldılar.

Program bitiminde sanatçılara THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından tanıtım uçuşu katılım sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı