Ünlü Sanatçılar Reyhanlı'ya Gidiyor

Ünlü Sanatçılar Reyhanlı'ya Gidiyor

Ünlü sanatçılardan çok anlamlı Reyhanlı ziyareti !

SANATÇILAR REYHANLI'DA

HilmiYarayıcı,Onur Akın, Edip Akbayram, Fırat Tanış, Şebnem Gürsoy, Yavuz Bingöl, Barış Atay ,Orhan Alkaya, Pelin Batu, ve Müyorbir Başkanı Ahmet Koç'un da bulunduğu ünlü sanatçılar taziye ziyaretinde bulunmak üzere topluca Reyhanlı'ya gidiyor.
 
 
11 Mayıs günü gerçekleşen Reyhanlı saldırısına yankılar devam ediyor. Başta saldırının ve vahşetin gerçekleştiği Reyhanlı olmak üzere, bölgeye taziye ziyaretinde bulunan heyetleri sanatçılarda katıldı. Reyhanlı ziyaretine katılacak olan ünlü sanatçılar yazılı bir açıklama yaptılar. Yaptıkları açıklama şöyle.

"BU HESAP KARDEŞLİĞİN ŞEHRİ ANTAKYA'DA TUTMAZ"
 
Siyasilerin Dışında Sanatçı Duyarlılığı ile bizler; Dünyanın herhangi bir şehrinde kimin yaptığı belirsiz bir bomba patlatıp çoluk çocuk kadın gözetmeksizin masumları katletseniz dini, dili veya ırkı farklı insanları kolaylıkla birbirine düşürebilirsiniz. Ama bu hesap dostluğun şehri Antakya da tutmaz.

Dünyanın herhangi bir ülkesinde cümbür cemaat bütün medyasıyla savaş çığırtkanlığı yapsanız kolaylıkla onbinlerce cana mal olacak bir cinayetler zinciri ,bir savaş yaratabilirsiniz. Ama bu hesap kardeşliğin şehri Antakya da tutmaz.
Bizler binlerce yıldır dünyada eşi benzeri olmayan bir hoşgörü iklimi yaratan Antakya ya Reyhanlı ya kardeşlik hukuklarına destek olmaya ,başsağlığı ve şifa dilemeye geldik.

Hükümetimizden biran önce gerçek sorumluların yakalanmasını beklediğimizi ve bu çalışmaların takipçisi olcağımızı kamuoyunun bilmesini istiyoruz.


Sanatçılar taziye  ziyaretlerinin ardından bir basın açıklama gerçekleştirecek.