ÜNLÜ SANATÇIDAN AKİT'E KAPAK TEPKİ

ÜNLÜ SANATÇIDAN AKİT'E KAPAK TEPKİ

Akit'in duygusal isyanını anında tahrif ederek hedef göstererek linç ettiği kimliği belirsiz vatandaşa ise ünlü tiyatro sanatçısı Şevket Çoruh sahip çıktı.

Ankara'da 3. kez patlayan bombanın ardından ortalığın kan gölü haline gelmesi tüm türkiye'yi yasa boğdu. Bir çok Ankaralı vatandaş eve dönmeyen yakını için hastanelere akın etti.

AKİT'İN FIRSATÇILIĞI

Büyük bir paniğin ve acının yaşandığı Ankara'da vatandaşlardan bazıları ise artık 3. kez gerçekleşen ve yüzden fazla insanın yaşamını yitirdiği saldırıları protesto eden vatandaşlar Erdoğan'a en yakın gazete tarafından yine hedef gösterildi. Sözcü'nün haberine göre, Akit'in duygusal isyanını anında tahrif ederek hedef göstererek linç ettiği kimliği belirsiz vatandaşa ise ünlü tiyatro sanatçısı Şevket Çoruh sahip çıktı. 

AKİT HEDEF GÖSTERDİ

Ankara’da meydana gelen hain saldırının ardından, olay yerine gelen bir vatandaş, korku dolu gözleri ve yaşadığı şokun etkisiyle sitem etmeye başladı. Olay yerinde yaralanan biri mi; yoksa yakınını kaybeden biri mi olduğu henüz bilinmeyen acılı vatandaşın sözleri saptırıldı ve Akit tarafından hedef gösterildi.

DİNİNİZ YERİN DİBİNE BATSIN İFADELERİ

Şahsın videosunu -’dininiz de yerin dibine batsın’ ifadeleri ‘duyarlı’ Müslümanlar tarafından tepkiyle karşılandı- diye yayınlayan site, ünlü isimlerden de halktan da tepki aldı. Yönlendirilmiş biri olduğu ima edilen vatandaş için tespit edilme çağrısı yapıldığını iddia eden Akit’e karşı halk kimliği henüz belirlenemeyen vatandaşın yanında oldu.

ŞEVKET ÇORUH "O ADAM BENİM"

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, Akit’in haberini paylaşarak ‘Bu adam kim?’ sorusuna ‘benim’ cevabını verdi.

“Dininiz de, ülkeniz de, faşistliğiniz de, iktidarınız da; bir genç kız hayatı etmez. Hepinizin dini de, ırkı da yerin dibine batsın. İktidarınız da, paranız da, başkanlığınız da… Hepsi yerin dibine batsın! Bu kadar…”

ŞEVKET ÇORUH'UN O MESAJI

sevketic.jpg

İŞTE O ANLAR

Kaynak:Haber Kaynağı