ÜNLÜ SANATÇI TWİTTER HESABI AÇMAK ZORUNDA KALDI

ÜNLÜ SANATÇI TWİTTER HESABI AÇMAK ZORUNDA KALDI

Hakkında iddialar çıkınca...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun dün gece Adapazarı'nda vereceği konseri "hava muhalefeti" nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Ancak asıl iptal nedeninin, Erkan Oğur'un Twitter hesabından MİT'e yönelik yaptığı eleştiriler olduğu iddia edildi. Konserden iki gün önce, perşembe günü Erkan Oğur adıyla açıldığı öne sürülen sahte hesapta, "MİT'in dibine kadar sızdığı ve belki de yönettiği DHKP-C, Erdoğan'ı seçim öncesi mağdur bırakmak için bakalım ne yapacak? Polis? Çocuk? Bomba?" ifadesi yer aldı. 

ERKAN OĞUR'DAN YALANLAMA 

Sanatçı Erkan Oğur da bugün konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, MİT ile ilgili söz konusu ifadenin kendisine ait olmadığını vurguladı. Oğur, şunları kaydetti:

"Sosyal paylaşım platformu Twitter'da Erkan Oğur adıyla açılmış sahte hesaplarda çeşitli ifadeler kullanılmaktadır. Bu ifadelerin hiç biri şahsıma ait değildir. Bugüne kadar bir Twitter hesabım bulunmamaktayken, bu tip sahte hesapların yol açabileceği yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için resmi Twitter hesabımı açmış bulunmaktayım. 

MECBUREN TWİTTER HESABI AÇTI

"Şahsıma ait resmi sosyal medya hesapları şunlardır: 

erk.jpg

Bu hesaplar dışında Erkan Oğur ismiyle açılan hiç bir hesabın benimle bir ilgisi yoktur. Şahsıma atfefilen bu sahte hesaplar hakkında yasal süreç başlatılacaktır. Erkan Oğur." 

erkan.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı