Ünlü oyuncu intihardan vazgeçirdi!

Ünlü oyuncu intihardan vazgeçirdi!

Beyoğlu, Kuledibi'nde 6'ncı kattaki evinin penceresine çıkan genç kadın intihar etmek istedi. Genç kadını 6 saat süren intihar girişiminden tiyatro oyuncusu Gülsen Tuncer, vazgeçirdi.

Olay, Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi, Kuledibi, Galatakulesi sokakta dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sevgilisiyle yaşadığı sorun nedeniyle, 6'ncı kattaki evinin penceresine çıkan genç kadın, intihar girişiminde bulundu. İsmi öğrenilemeyen genç kadının intihar etmek istediğini gören, tiyatro oyuncusu Gülsen Tuncer de evinin penceresinden intihar girişimini durdurmak için genç kadını ikna etmeye çalıştı. 

CEP TELEFONU VE LAPTOPUNU AŞAĞIYA ATTI

Pencerenin pervazında durmadan ağlayan genç kadın, olay yerine gelen arkadaşlarının cep telefonuyla ikna çabalarını da yanıtsız bıraktı. Elindeki telefonu 6'ncı kattan aşağıya atan genç kadın bir süre sonra odadan getirdiği dizüstü bilgisayarını da aşağıya attı.

GALATA KULESİNDE İNTİHAR SEYRİ

Bu sırada Galata Kulesi'ne çıkan ziyaretçilerin, intihar girişimini hem izlemesi hem de fotoğraflaması ise dikkat çekti. Olay yerine gelen itfaiye, sokağa branda çekerek, merdiven aracı uzattı. 

ÜNLÜ OYUNCU VAZGEÇİRDİ

Evin kapılarını kilitlediği için polisin ve itfaiyenin müdahale etmesini engelleyen genç kadını, yan binada oturan tiyatro ve dizi oyuncusu Gülsen Tuncer ikna etmeye çalıştı. Tuncer'in yaklaşık 6 saat süren ikna çabası sonucu genç kadın intihar girişiminden vazgeçti. İsmi açıklanmayan genç kadın, daha sonra polis ve sağlık ekipleri kontrolünde hastaneye götürüldü.