ÜNLÜ OYUNCU GÖZALTINA ALINDI

ÜNLÜ OYUNCU GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda gözaltına alındı.

Ankara merkezli yürütülen uyuşturucu operasyonunda, İstanbul'da da dizi oyuncusu Ayhan Berk Hakman gözaltına alındı; ifade verdikten sonra da serbest bırakıldı.

Ankara Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonu kapsamında, İstanbul'da da 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan dizi oyuncusu Ayhan Berk Hakman, Emniyet'teki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Ayhan Berk Hakman kimdir?

14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu Türk oyuncu. 

Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek?, Hatırla Sevgili, Es-Es, Mazi Kalbimde Yaradır ve Suskunlar dizilerinde oynamıştır. Son Olarak 11 ödüllü Tepenin Ardı filminde başrol oynamıştır.

Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas, klavye, piyano, gitar, bateri ve trompet çalmaktadır. Şu anda Atv'de yayınlanan Kaçak adlı dizide Ertan Demir karakteriyle rol almaktadır.

 

Kaynak:Haber Kaynağı