ÜNLÜ MÜZİSYEN HASTANEDE

ÜNLÜ MÜZİSYEN HASTANEDE

71 yaşındaki usta sanatçı, Gayrettepe’deki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Özdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Atilla Özdemiroğlu yoğun bakıma kaldırıldı

UZUN SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Sanatçı Attila Özdemiroğlu önceki gün hastaneye kaldırıldı. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 71 yaşındaki usta sanatçı,  Gayrettepe’deki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Özdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Atilla Özdemiroğlu yoğun bakıma kaldırıldı
Sanatçı Attila Özdemiroğlu önceki gün hastaneye kaldırıldı. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 71 yaşındaki usta sanatçının yakınlarından durumunu iyi olduğu öğrenildi

maxresdefault.jpg

ATİLLA ÖZDEMİROĞLU KİMDİR

  5 Ocak 1943 tarihinde Ankara'da doğdu. Genç yaşta müziğe ilgi duymaya başladı. Çeşitli müzik aletlerini çocuk yaştayken çalmayı öğrendi ve okulda(Ankara Atatürk Lisesi'nde öğrenciyken) müzik etkinliklerine katıldı. 1966 yılında Durul Gence 5 orkestrasına girdi ve bundan sonra çeşitli orkestralarda görev aldı. Besteci ve aranjör olarak çeşitli eserlere imza attı. 

7 ALTIN PORTAKALI VAR

Ajda Pekkan, Nilüfer, Kayahan, Sezen Aksu, Onno Tunç, Uzay Heparı gibi isimlerle çalıştı. Film müzikleri de yapan sanatçı, yedi adet Altın Portakal Ödülü'nün sahibidir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

 

Sevgili Atilla Özdemiroğlu'nun en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı