Ünlü müzisyen eşini ve baldızını öldürüp, intihara kalkıştı

Ünlü müzisyen eşini ve baldızını öldürüp, intihara kalkıştı

Hastaneye kaldırılan Zerrin Demir Güvener ile Betül Demir kurtarılamayarak hayatını kaybederken Kamil Emre Güvener'in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor

Kağıthane'de 1 yıl önce evlendiği ve 6 aydır ayrı yaşadığı eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir'in kafalarına birer el ateş ederek yaralayan Kamil Emre Güvener bir el de kendine ateş ederek intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan Zerrin Demir Güvener ile Betül Demir kurtarılamayarak hayatını kaybederken Kamil Emre Güvener'in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor
 

Dizi filmlerin müziklerini besteleyen ve ‘Sor Bana’ isimli albüm çıkaran müzisyen Emre Güvener (32) 1 yıl önce evlendiği ve 6 aydır ayrı yaşadığı 22 yaşındaki Zerrin Demir ile konuşmak için kaldığı eve geldi. 

ÖNCE EŞİNİ VE BALDIZINI SONRA KENDİNİ VURDU


Güvener, eşi, kayınvalidesi Melahat Demir ve kayınbiraderi Murat Demir’le konuşurken, bir süre sonra baldızı Betül Demir (28) de eve geldi. Kayınvalidesi Melahat Demir’in lavaboya girmesinin ardından Kamil Emre Güvener, yanında getirdiği tabancayla Zerrin Demir Güvener ile Betül Demir’i kafalarından vurdu.

Baldız Betül Demir


CANINI ZOR KURTARDI


Murat Demir, evden kaçarak olası bir ölümden kurtulurken, Güvener, kendi başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihara kalkıştı.

Bu sırada lavabodan çıkan Melahat Demir, korkunç manzarayla karşılaştı. Kızları ve damadının kanlar içinde yerde yattığını gören Demir, sinir krizi geçirdi.

Yaralılardan, Betül Demir, Memorial Şişli Hastanesi, kızkardeşi Zerrin Demir Güvener, Şişli Kolan İnternational Hospital, Kamil Emre Güvener ise Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kızkardeşler yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

Müzisyenlik yaptığı öğrenilen Kamil Emre Güvener ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

ARKADAŞI ŞOKA GİRDİ


Betül Demir’in arkadaşı Gülnur Eren, olayın şokunu hala atlatamadığını belirterek; “Ben dışardan geldim. Betül’ü gördüm, ellerinde poşetler vardı. Buraya kadar konuşarak geldik. ‘İçeriye buyur gel’ dedim. ‘Poşetler var, daha sonra belki’ dedi. Evine girdikten 5 dakika sonra silah sesleri geldi. Zerrin Hanımın eşi, baldızı ile birlikte eşi ve kendisini vurmuş" dedi.
 

Betül Demir

Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
 

İlgili Haberler