ÜNLÜ MÜTEAHHİT İNTİHAR ETTİ

ÜNLÜ MÜTEAHHİT İNTİHAR ETTİ

''Ben bu işleri başaramadım.''

BURSA’da tanınmış müteahhitlerden 51 yaşındaki Engin Çelik, kendisine ait lüks cipinde Glock marka tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Engin Çelik’in cebinde çocuklarına hitaben, “Ben bu işleri başaramadım. Elimden geleni yaptım, olmadı. Bir sürü insanı sıkıntıya soktum. Bu dünyadan gidiyorum. Beni affedin" yazdığı mektup bulundu.

Merkez Osmangazi İlçesi Gazcılar Caddesi'ndeki bir iş hanında kendisiyle aynı adı taşıyan inşaat şirketi ofisi bulunan ve kamu kurumlarının inşaat işlerini yapan müteahhit Engin Çelik, bugün saat 12.30'da 16 EC 028 plakalı BMW X6 marka cipiyle Uludağ yolundaki İnkaya piknik alanına gitti. Aracını ormanlık alanın yanında bulunan cam ağaçlarının yanına park eden evli ve 3 çocuk babası Engin Çelik, çevrede bulunan piknikçilerden sigara içmek için ateş isteyip yaktığı sigarasıyla arabasına binerek bir süre aracının içinde oturdu. Aracının içinde sigarasını içtikten sonra kendisine ait Glock marka tabancayla başına bir el ateş etti.

Piknik alanı görevlisi park ücreti almak için aracın yanına yaklaştığında direksiyon başındaki Engin Çelik’i kanlar içinde görünce, durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan Engin Çelik'i ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen Engin Çelik hayatını kaybetti.

Polis ekipleri hastanede Engin Çelik’in cebinde çocuklarına hitaben, “Ben bu işleri başaramadım. Elimden geleni yaptım, olmadı. Bir sürü insanı sıkıntıya soktum. Bu dünyadan gidiyorum. Beni affedin" diye yazılmış mektubu buldu.

BAŞBAKAN ERDOĞAN İLE FOTOĞRAFI VAR

Lüks aracında tabancayla intihar eden Engin Çelik’in Bursa’daki belediyeler ve kamu kuruluşlarından çok sayıda inşaat ihalesi alarak tamamladığı, kendisine ait şirketin internet sitesinde yer alıyor. Engin Çelik’in gazetelerin arşivlerinde 2009 yılında merkez Osmangazi Belediyesi’nin su kayağı tesislerinin açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de fotoğrafı bulunuyor.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı