ÜNLÜ KOMEDYEN BOŞANIYOR!

ÜNLÜ KOMEDYEN BOŞANIYOR!

Ayrılık kararı aldıklarını açıkladılar

Özge Borak ve Ata Demirer yaptıkları ortak yazılı açıklamada, "3 yılı aşkın süredir devam eden ilişki ve evliliğimizi karşılıklı anlaşarak, arkadaşça ve dostane duygularla bitirme kararı almış bulunmaktayız. İnsani sevgisinden bir şey kaybetmemiş iki arkadaş olarak, geçireceğimiz bu zor süreçte sizlerin de yanımızda olarak gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz" dedi.

BÖYLE EVLENMİŞLERDİ

Ünlü komedyen Ata Demirer (40), "Eyyvah Eyvah" film serisinde büyük aşkını canlandıran Özge Borak (30) ile 22 NİSAN 2012'de Suada'da evlenmişti. Çiftin nikahını sürpriz bir isim kıydı. 10 Mart'ta manken Ahu Yağtu ile Pera Palas Otel'de evlenen Cem Yılmaz'ın nikahını kıyan memur Saffet Karahasanoğlu, bu kez ünlü komedyen Ata Demirer'i evlendirmek için Suada'daydı. Demirer'in kendisini nikahına çağırmayan Yılmaz'ı düğününe davet etmediği öğrenildi. Gecede Borak'ın aksine ilk kez nikah masasına oturacağı için oldukça heyecanlı olan Demirer'in nikahta şahitliğini arkadaşları Çetin Yıldırımakın, Doktor Murat Akın ve Doktor Haşmet Pamuk, Borak'ın şahitliğini ise Simge Defne Çelik, Gökçe Boyacı Seçkinler ve Ezgi Bundak yapmıştı.

ARİF SAĞ BANA SORSA EVLENME DERDİM

Düğüne eşi ile katılan Ata Demirer'in aile dostu olan Arif Sağ, "Allah hayırlı uğurlu etsin. Bence tam zamanında evleniyorlar. İnşallah göstermelik bir evililik olmaz ve sonuna kadar devam ederler. Torunlarımızı da severiz" dedi. Gazetecilerin "Ata'ya bir tavsiyeniz var mı?" sorusu üzerine ise Sağ kendi eşinin yanında "Bana sorsaydı evlenmese derdim" demişti. Arif Sağ'ın beklentisi bu durumda gerçekleşmemiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı