ÜNLÜ İSMİN OĞLU IŞİD'LE SAVAŞMAYA GİTTİ

ÜNLÜ İSMİN OĞLU IŞİD'LE SAVAŞMAYA GİTTİ

Türkmen birliklerine katıldı...

ELAZIĞ’ın Keban İlçesi’nin MHP’li eski belediye başkanı Ramazan Çelik’in oğlu 32 yaşındaki Alparslan Çelik, Türkmenler ile birlikte IŞİD’e karşı savaşmak üzere Irak’a gitti.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında, Türkmenler ile birlikte savaş kıyafetli ve elinde silah ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Alparslan Çelik’in babası Ramazan Çelik, oğlu ile gurur duyduğunu belirterek, "Gerekirse ben de gitmeye hazırım" dedi.

1994-1999 ve 2004-2009 yılları arasında 10 yıl Keban Belediye Başkanlığı yapan MHP’li Ramazan Çelik, oğlunun kendi bilgisi dahilinde Irak’a gittiğini söyledi. Çelik, "40 yıldır Türk ulusu olarak, Bayrak, Turan ülküsü ile yoğrulduk. O da benim oğlum ve 32 yaşında bir insan. Orada kardeşlerimiz darda, vatan, bayrak ve kardeşlik için ölmeyeceksek ne için öleceğiz? Oğlum bana, ’baba ben gidiyorum’ dedi. Ben de ’git’ dedim. Şehit olana kadar savaşacaksın, gerekirse ben de gitmeye hazırım" diye konuştu.

MHP’li Ramazan Çelik, 3’ü kız, 1’i erkek olmak üzere 4 çocuk babası olduğunu ifade ederek, oğlunun bu davranışı nedeniyle kendisiyle gurur duyduğunu kaydetti.

25155564.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı