ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZINA "FAHİŞELİK" SUÇLAMASI

ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZINA "FAHİŞELİK" SUÇLAMASI

Oscarlı yıldıza polis şoku.

Hollywood'da bir caddede eşiyle öpüşen oyuncu Daniele Watts, 'fahişelik' suçlamasıyla kelepçelenerek gözaltına alındı.

‘Django Unchained’ (Zincirsiz) filminin oyuncusu, beyaz eşiyle öpüşürken polis tarafından fahişelik suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Oscarlı filmde köle CoCo rolünü canlandıran oyuncu, Facebook sayfasında kelepçelerin ellerinde bıraktığı izlerin fotoğraflarıın yayınladı. 

Watts ve eşi Brian James Lucas, 2 Eylül ’de Hollywood’da bir caddde öpüşürken yanlarına yaklaşan polisin kendilerinden kimlik istediğini, bunu reddeden Watts’ın ‘fahişelik’ suçlamasıyla kelepçelenip alıkonulduğunu söyledi.

djangounchained.jpeg

Watts’ın eşi, “Ellerine kelepçe takıp polis arabasının arka koltuğuna ittiler. Kim olduğunu anlaşılıncaya kadar orada kaldı. Kelepçeler açılırken de bilekleri kesildi” dedi. 

Watts ise Facebook sayfasında “Bugün tamamen giyinik halde, kamusal bir alanda duygularımı göstermemde yanlış bir şey göremediğim için Studio City Polis Departmanı’ndan 2 polis tarafından gözaltına alındım” yazdı. Ve sayfasına kendisini kelepçeli ve ağlamaklı halde gösteren bir fotoğrafını koydu.

‘Fuhuşa’ savaş açan Los Angeles polisi bir süre önce ‘fuhuş yaparken yakalandığı’ belirtilen erkeklerin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya başlamış, uygulama insan hakları açısından tartışma başlatmıştı. 

Kaynak:Haber Kaynağı