ÜNLÜ GAZETECİDEN ŞOK EDEN MİT İDDİASI

ÜNLÜ GAZETECİDEN ŞOK EDEN MİT İDDİASI

Twitterda paylaştı.

Gazeteci, TV programı sunucusu, Almanya Alevi İslam Birliği Genel Sekreteri ve HOG Yardım Derneği Genel Başkanı olan Remzi Meziroğlu twitterda MİT'e ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Meziroğlu'nun iddiaları şöyle;

"Havuz medyası ve yandaş medyada basit ve yalan haberleri yayınlayarak istediğine tam ulaşamaya MİT merkezli yapı yeni plan yaptı.!

Bilgi ve belge olarak altı dolu haberler artık camiaya mesafeli, merkez ve sol medya üzerinden servis edilecek.!

Hürriyet, Milliyet ve Radikal gibi gazeteler bu haberlerin yayınlatılacağı mecralardan bazıları. Kullanılacak gazeteciler haberciler...

Servis edilecek haberlerin geçmişi 2008 yılından başlayan, emniyet merkezli ve camiayı hedef alan dosyalar.

Son operasyon üzerinden camia ile irtibatlandırmak için iki üç adımlık plan yapılıyor. @Hurriyet 'in Email takibi haberi bunlardan biri!.

Bir gazeteci için istihbarattan gelen bilgi ve belge çok büyük haber olsa dahi, konjüktürel değerine bakılır. Ama malesef buna bakılmıyor!

Servis yapılacak haberler içerisinde toplumun sevdiği kişilerin isimlerinin karıştığı yeni dinleme ve soruşturma dosyaları da var.!

MİT içerisinde sol kanat bu haberleri servis ederken; yeni yüzler ve ilişkiler kullanılarak, açılacak davanın alt yapısı hazırlanıyor.

Gazeteciler iyi bilir: Haber kaynağı istihbarat olan gazetecilerin yaptığı haberler ucuz ve manipüleye açık, planlı haberlerdir.!

Tecrübeli istihbaratçı bir gazeteciyi istediği gibi parmağında oynatabilir. Sürecin merkezinde MİT'in olduğu unutulmasın. NOKTA..!"

r4-003.pngr3-005.pngr2-006.pngr1-006.png

Kaynak:Haber Kaynağı