ÜNLÜ FUTBOLCUNUN FOTOĞRAFLARI TWİTTER'I SALLADI

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN FOTOĞRAFLARI TWİTTER'I SALLADI

Iraklı ünlü futbolcunun fotoğrafları olay oldu.

Çaykur Rizespor'da forma giyen Iraklı futbolcu Ali Adnan'ın sosyal medyaya düşen fotoğrafları bir anda gündem oldu. Fotoğraflarda Adnan'ın Iraklı askerlerle beraber olduğu görülüyor. Sosyal medyada bazı kişiler Ali Adnan'ın IŞID'a karşı savaşmak için ülkesine gittiğini de iddia ettiler. Ancak Hürriyet'in ulaştığı Çaykur Rizesporlu yöneticiler oyuncunun Bağdat'ta olduğunu ama savaşa gitmediğini belirtti.

Sosyal medyada yer alan ilk fotoğrafta Ali Adnan, Iraklı bir askerle görülüyor. Bir diğer fotoğrafta ise Adnan yine askerler ve ellerinde Irak bayrağı taşıyan kişilerle beraber poz veriyor. Irak merkezli iraqfpg.com (Iraqi Football Picture Gallery) sitesinde yer alan haberde ise, "Ali Adnan'ın da diğer tüm Iraklı milli futbolcular gibi ordu da görev almak için hazır olduğu" iddia ediliyor.

aliadnanirak.jpg

Ancak Hürriyet'in ulaştığı Çaykur Rizesporlu yöneticiler Adnan'ın Bağdat'ta bulunduğunu doğrularken orduya katıldığı, IŞİD'la savaştığı gibi iddiaları yalanladı.

Adnan'ın ülkesinde yaşanan savaş halinden dolayı ailesini Türkiye'ye getirme çalıştığı bu yüzden Irak'ta olduğu da ortaya atılan bir başka iddia.

Öte yandan bazı Twitter kullanıcıları ise fotoğrafların eski tarihli olduğunu iddia ediyor.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah ise, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların, Ali Adnan'ın ülkesinde yaşanan özel durumla ilgili olduğunu ifade eden Ferah, "Futbolcumuz ligin bitiminin ardından ailesinin yanına gitmiştir. Futbolcumuz Ali Adnan, Bağdat'ta ailesinin yanındadır ve temmuz ayında başlayacak kamp dönemini beklemektedir. Kendisi ile sürekli görüşmelerimiz olmaktadır. Her seferinde Türkiye'de oynamaktan mutlu olduğunu dile getirmiş ve sabırsızlıkla kamp dönemini beklemektedir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı