ÜNLÜ AKTÖR ALKOL TEDAVİSİ İÇİN HASTANEDE

ÜNLÜ AKTÖR ALKOL TEDAVİSİ İÇİN HASTANEDE

Alkole başlamamak ve ayık kalmak için bu kararı aldı.

Ünlü aktör Robin Williams, alkol sorunu nedeniyle rehabilitasyon merkezine yattı.
Ünlü aktör ve komedyen Robin Williams rehabilitasyon merkezine yattı. Williams, tekrar Alkole başlamamak ve ayık kalmak için bu kararı aldı.
Williams'ın basın sözcüsüne göreyse, ünlü aktör, 18 aydır süren aralıksız çalışma temposunun ardından mola vermek ve yeniden gücünü toplamak istiyor.
62 yaşındaki komedyen, Minnesota'daki rehabilitasyon merkezinde 12 aşamalık bir programa katılacak.
Robin Williams 1980'li yıllarda alkol ve kokain bağımlılığıyla mücadele etmiş ve 20 yıl boyunca temiz kalmayı başarmıştı.
Ancak Williams 2006'da yeniden yardım almak zorunda kalmıştı.

ROBİN WILLIAMS KİMDİR


Robin Williams Chicago, Illinois'de dogdu. Annesi Laura McLaurin, (1920-2001) babasi da Robert Fitzgerald Williams'di. Üniversitede Siyaset Bilimi okuyan Williams, mezun olduktan sonra gece kulüplerinde gösteriler yaptı. Buradan da sinema sektörüne geçti.

1987'de çevirdiği Günaydın Vietnam filminde bir ordu radyo muhabirini canlandırdığı rolüyle ün kazandı.

Yalnız komedi filmleriyle değil, drama dalında da başarılar elde etti. 1997 yılında Empire Magazine dergisince gelmiş geçmiş en yetenekli 100 aktör arasına dahil edilerek 63. sırada yer aldı. Entertainment Weekly tarafından yaşayan en komik adam seçildi. Williams sahne hayatı boyunca bir Oscar, iki Emmy, altı Altın Küre, altı Grammy ve iki Sinema Oyuncuları Derneği ödülüne layık görülmüştür.

Sanatçı halen San Fransisco'da bulunan Rubicon Restaurant'ı, Robert de Niro ile birlikte işletmektedir. Hobileri arasında bisiklet sürmek ve Rugby oynamak bulunmaktadır.

İlk eşi Valerie Velardi'den bir, ikinci eşi Marsha Garces Williams'den ise iki çocuğu bulunan Williams, 2011'den beri Susan Schneider ile evlidir.

Kaynak:Haber Kaynağı