ÜNİVERSİTE'DE SİLAHLI VAHŞET

ÜNİVERSİTE'DE SİLAHLI VAHŞET

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde silahlı saldırı ve intihar yaşandı.

YILDIZ Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) memur olarak çalışan 27 yaşındaki genç kadın, aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan kişi tarafından silahla başından vuruldu. Saldırgan daha sonra silahı kendi başına dayayarak intihar etti. Hastaneye kaldırılan genç kadının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, saat 18.00 sıralarında, Fatih Topkapı Mahallesi, Şeyhülislam Sokak 33 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, YTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda memur olarak çalışan Leyla Karakuş, oturduğu 10 numaralı daireye çıkmak istediği sırada, aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan Gurbet Kulaksız tarafından apartmanın içinde önü kesildi. Kısa süreli tartışmanın ardından, Kulaksız, belinden çıkardığı tabancasıyla genç kadının başına bir el ateş etti. Daha sonra silahını kafasına dayayan Gurbet Kulaksız, bir el ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyarak gelen aynı apartmanda oturan tıp fakültesi öğrencileri, Leyla Karakuş ile Gurbet Kulaksız'ı yoldan geçen bir taksiye bindirip Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdılar.

ytusilah.jpg

TEKNİSYEN ÖLDÜ, KADIN MEMURUN SAĞLIK DURUMU İYİ

Gurbet Kulaksız (36), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çenesinden giren kurşun boynundan çıkan Leyla Karakuş'un ise Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edildiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen Fatih Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ise apartmanda inceleme yaptı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, ikili arasında bir bağ olup olmadığını araştırıyor.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR

Leyla Karakuş'un, bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, Gurbet Kulaksız'ın Dünya Kadınlar günü nedeniyle yolladığı çiçek ve çikolatalara teşekkür ettiği görülüyor. Mesajda, "Tekrardan çiçek ve çikolatalar için teşekkür ederim Gurbet, ayrıca senin aracılığınla herkesin buradan 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutluyorum" yazıyor.

Öte yandan, genç kadının aynı sitede isimsiz bir kişi için 21 Nisan tarihinde yayınladığı başka bir mesajda ise, "Her paylaştığım şeyi kendine mal eden salak sanki üstünde adı yazıyo. Mesala A'dan Z'ye kadar bildiğim küfür de var, terbiyem müsait değil yazamıyorum. Ama sen anladın bak, bunu sana paylaştım. Pis saygısız, sen benim 1 metreme dahi zor yaklaşırsın. Geri zekalı, bak tam sana uygun" ve “Yok hemşo, rüyasında bile beni göremeyecek insan, aynı karede bizi hayal ediyor dünyada. Bir o, bir ben kalsam, dönüp bakmam. Ölüm mü, o mu deseler, ölüm onun yanında cennet gelir" sözlerinin yazıldığı görülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı