Üniversite Sınavı Günü AKP dev Miting yapacak

Üniversite Sınavı Günü AKP dev Miting yapacak

AKP'den Üniversite sınavı günü provokasyon mitingi.

Büyük Provakasyon Kararı


AK Parti MYK'dan  2 dev miting yapma kararı çıktı.  Artı 1 TV de Uğur Dündar ana haber bültenin de yapılan açıklamada ,Hürriyet gazetesinin son dakika haberi olarak verilen bilgide. AKP 'nin bu gün Sütlüce de gerçekleştirdiği MKYK lu kararına göre birer gün ara ile Ankara ce İstanbulda miting düzenleyerek gövde gösterisi yapacağı duyuruldu.
 
AKP'nin, son MKYK'sında gövde gösterisi yapmak adına miting kararı aldı. 15-16 Haziran günü üniversite sınavı olması AKP nin miting tarihini neden bu günlere aldığı dikkati çekti..
 
08 Haziran 2013 Cumartesi - 19:42
 
 
Ensonhaber'de yer alan habere göre; 15 Haziran Cumartesi Ankara'da, 16 Haziran Pazar günü ise İstanbul'da AK Parti iki dev miting yapacak.
 
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında İstanbul'da toplandı. Toplantının büyük bir kısmında Gezi Parkı olayları konuşuldu. Yaşanan olaylara ilişkin kararlar alındı. 
 
Erdoğan, olayların başlamasından itibaren yüzde %50'nin evlerinde zor tutulduğunu ifade ediyordu. Öyle ki Tunus dönüşünde karşılama töreninin yapılmayacağının açıklanmasına rağmen 100 bini aşkın kişi Atatürk Havalimanı'na akın etmişti. Hal böyle olunca AK Parti'nin Ankara ve İstanbul'da birer gün arayla 2 dev miting yapılması kararlaştırıldı.