ÜNAL AYSAL FENERBAHÇELİ SPORCUYA MADALYA TAKTI

ÜNAL AYSAL FENERBAHÇELİ SPORCUYA MADALYA TAKTI

İşte ayrıntılar

Bu yıl 29.’su düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası yapılan final müsabakalarıyla tamamlandı. Türkiye düzenlenen turnuvada erkeklerde 7 altın, 2 gümüş ve 13 bronz, kadınlarda ise 2 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplamda 31 madalyanın sahibi oldu.

Ahmet Cömert Spor Salonu'ndaki turnuvada, erkeklerde Türk boksörlerden 48 kiloda Muhammet Ünlü, 60 kiloda Hakan Doğan, 64 kiloda Botirzhon Akhmedov, 69 kiloda Önder Şipal, 81 kiloda Samir Magomedov, 91 kiloda Seyda Keser ve +91 kiloda Ali Eren Demirezen altın madalyanın sahibi oldu. Erkeklerde 64 kiloda Ural Karslıoğlu, 75 kiloda Erdil Keyif gümüş madalyanın sahibi olurken, 48 kiloda Ertuğrul Erdemir, 52 kiloda Magomed Abdulhamidov, 56 kiloda Barış Bostancı ve Rıza Güneştekin, 60 kiloda Arsen Abliev ve Aslan Mukanov, 64 kiloda Yasin Yılmaz, 69 kiloda İskender Can Varlık ve Yakup Şener, 81 kiloda Cem Karlıdağ ve Mehmet Nadir Ünal, 91 kiloda Dindar Gölcek ve +91 kiloda Erdinç Bektaş bronz madalyanın sahibi oldu.

Kadınlarda ise 48 kiloda Ayşe Çağırır, 60 kiloda altın Gamze Başar, 57 kiloda Satı Burcu, 64 kiloda Gülsüm Tatar, 69 kiloda Gülten Türker, 81 kiloda gümüş Elif Güneri, +81 kiloda gümüş Emine Bosduman, 64 kiloda Melisa Köktürk ve +81 kiloda Eda Yenilmez bronz madalyayı kazanan isimler oldu.

ÜNAL AYSAL'DAN FENERBAHÇELİ SPORCUYA MADALYA

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 29. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası final karşılaşmasını takip etti. Aysal, finalde şampiyon olan Fenerbahçeli sporcuya madalyasını takdim etti.

Bu yıl 29'ncusu düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası 60 kg final müsabakasında rakibini yenerek birincilik madalyasını kazanan Fenerbahçe'nin sporcusu Hakan Doğan, şampiyonluk madalyasını Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın elinden aldı. Doğan madalyayı aldıktan sonra Aysal'ın elini öptü.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı