Ümit Zileli, Gülgûn Feyman, CANLI YAYIN 'Nasıl Yani'

Ümit Zileli, Gülgûn Feyman, CANLI YAYIN 'Nasıl Yani'

Haber Koordinatörümüz Gülgûn Feyman ve Usta Gazeteci Ümit Zileli'nin birlikte hazırlayıp sundukları "NASIL YANİ" adlı tartışma programını sitemizden CANLI izleyebilirsiniz.

GÜLGûN FEYMAN VE ÜMİT ZİLELİ'NİN SUNDUKLARI CANLI TARTIŞMA PROGRAMI YAYINDA

Haber Koordinatörümüz Gülgûn Feyman ve Usta Gazeteci Ümit Zileli Ulusal Kanal'da "Nasıl Yani" adlı yeni bir tartışma programı sunacaklar. Her Perşembe saat 22:00' de yayına girmesi planlanan programda, gündemin başlıkları ilgili isimler ile birlikte tartışılacak. Çok renkli konukların katılacağı programın büyük ilgi göreceği konuşuluyor. Programın konsepti Ümit Zileli ve Gülgûn Feyman tarafından bugün saat 22:00' de başlayacak olan ilk yayında ayrıntılı olarak tanıtılacak.

SİTEMİZ CANLI YAYINLAYACAK

Haber Koordinatörümüz Usta Sunucu Gülgûn Feyman ve Gazeteci Ümit Zileli'nin birlikte hazırladıkları bu programı her perşembe saat 22:00' de sitemizden de CANLI izleyebileceksiniz. Televizyon başında olamayacaklar için "Nasıl Yani" adlı tartışma programı bir "TIK" ötenizde olacak. Bu gece yayınlanacak programda Gazeteci Nevval Sevindi ile gündemden düşmeyen "Dershaneler" konusu ve siyasi gelişmeler tartışılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı