ULTRASLAN FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASINA CEVAP VERDİ

ULTRASLAN FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASINA CEVAP VERDİ

UltrAslan, Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamasına karşılık cevap verdi. Twitter hesabından Fenerbahçe'ye yanıt veren Ultraslan taraftar grubu Aziz Yıldırım'ın Galatasaray taraftarına küfür ettiği bir videoyu da yayınladı.

FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYINIZ


UltrAslan'ın resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Bugün Fenerbahçe Spor Kulübü resmi yayın organından Euroleague final maçıyla alakalı yazdıkları senaryoyu ibretle okuduk. Türk Futboluna nefret tohumlarını bizzat ekmesine rağmen her durumdan sahte mağduriyetler yaratan şahsı bir kez daha deşifre edeceğiz. Bu akşam, ahlak mefhumundan nasibini almamışların başı sıkışınca sığındıkları sahte ahlak gösterilerini ve taktıkları maskeleri düşüreceğiz. Yaptığı şikeyi örtmek için Galatasaray'a çamur atmaya kalkışan hadsizin, ettiği küfürler için de aynı yola başvurduğunu herkes görecek. Tapelerde Başkanlığını yaptığı kulübe "hallenen" kontrolsüz zatın, taraftarlarımızın "ailelerine" ettiği küfürler iğrendirse de şaşırtmadı. Kendi salonlarında başta Kaptanımız Işıl'a edilen küfürleri ORGANİZE eden HÜKÜMLÜ, parkede kadınların olduğunu henüz bugün mü fark ettiniz?

Bu zatın "Küfürleri önleyebiliyorum" efeliği, bugüne kadar sayısız FB maçında bilinçli olarak olayların önüne geçmediğini göstermez mi? Tribünleri dizayn etmeye alışan bu zat GALATASARAY Tribünlerinin hiç bir yöneticiye gerek olmadan 3 yıl ceza almadığını çok iyi biliyor ! GALATASARAY Taraftarının her zaman TAM BAĞIMSIZ olduğunu ve hür iradesiyle gereken tepkiyi hak edene verdiğini çok iyi biliyor ! Ama kendi güdümündeki gruplar stad yakarken, antrenör yaralarken gıkını çıkarmayanlar; bugün namertçe suçlarını bize yıkmaya çalışıyor !

Ultraslan'ın yayınladığı o video;

2. VİDEO