ÜLKE ŞOKTA; ÖĞRETMEN'DEN 115 ÇOCUĞA TACİZ

ÜLKE ŞOKTA; ÖĞRETMEN'DEN 115 ÇOCUĞA TACİZ

NORVEÇ’TE Şubat ayında 20 kız öğrenciyi cinsel olarak istismar ettiği iddiasıyla mahkemeye çıkarılan müzik öğretmeninin toplamda 115 çocuğu taciz ettiği ortaya çıktı.

NORVEÇ’TE Şubat ayında 20 kız öğrenciyi cinsel olarak istismar ettiği iddiasıyla mahkemeye çıkarılan müzik öğretmeninin toplamda 115 çocuğu taciz ettiği ve çocukları hayvanlarla zorla ilişkiye sokarak resimlerini çektiği ortaya çıktı.

NORVEÇ ŞOKTA

Olayın ortaya çıkan detayları Norveç halkını şok etti. Polis, söz konusu öğretmenin 115 olaydan en az 2’sinde 16 yaşından küçük öğrenci ile cinsel ilişkiye girmek, 100’ünde öğrencileri soymak, 3 öğrenciyi hayvanlarla ilişkiye zorlamakla suçlandığını bildirdi.

EVİNDEKİ ARAMADA ORTAYA ÇIKTI

40 yaşlarındaki öğretmenin ülkenin neredeyse bütün bölgelerinden çocukları istismar ettiğini belirten Östland bölgesi polisi, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. Söz konusu öğretmenin evinde yapılan aramada çocukların çıplak görüntüleri ve resimlerinin ele geçirildiği bildirildi. Savcılıktan yapılan açıklamada: “Çocuklar üzerindeki fiziksel taciz konusunda soruşturma devam ediyor. Söz konusu öğretmen birçok yerde sahte kimlik kullanmış. Onun için bilgileri toplamakta zorlanıyoruz. Şüpheli şahıs, soruşturma bitince, 16 yaşından küçük çocukları taciz etmek ve bazılarıyla ilişkiye girmek, hayvan ve çocuk istismarı, sahte kimlik kullanmak, çocuk pornosu gibi suçlardan yargılanacak” dedi.

NAKLİYECİLİKTE YAPIYORMUŞ

Şüphelinin müzik öğretmeni olarak çalışmanın yanı sıra nakliye işlerinde de çalıştığı ve ilk kez 2014 Ekim ayında gözaltına alındığı bildirildi. Östland mahkemesi öğretmenin gözaltı süresini uzattı.

Kaynak:Haber Kaynağı