'Ülke parçalanıyor'

'Ülke parçalanıyor'

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'ten iktidar politikalarına sert eleştiri.

 
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen 'Türkiye ve Geleceği' konulu toplantıda yaptığı konuşmada, “Ülke parçalanıyor, rejim değiştiriliyor, laik cumhuriyet ortadan kaldırılıyor, din esasına dayalı bir devlet kuruluyor. Ülke kaynakları tümüyle bir takım siyasi çıkarlar uğruna yok ediliyor” dedi. 

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde, Bodrum Milli Merkez Temsilciliği, 'Türkiye ve Geleceği' konulu toplantı düzenlendi. CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, İşçi Partisi MKYK Üyesi Şule Perinçek, emekli pilot albay Zübeyir Batur ve Bodrum Milli Merkez Temsilciliği Genel Sekreteri Haluk Dural konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmasında Ak Parti Hükümeti’ni sert dille eleştiren Kamer Genç, “Ülke parçalanıyor, rejim değiştiriliyor, laik cumhuriyet ortadan kaldırılıyor, din esasına dayalı bir devlet kuruluyor. Ülke kaynakları tümüyle bir takım siyası çıkarlar uğruna yok ediliyor. Tehlike büyük boyutta, Tayyip Erdoğan bir çok yolsuzluklara karıştı. Türkiye’de iç kavga çıkarılmak isteniyor” dedi.