UĞUR KURT'A ANLAMLI ZİYARET

UĞUR KURT'A ANLAMLI ZİYARET

Sami Elvan Uğur Kurt'u ziyaret etti.

Okmeydanı Cemevi'nin önünde başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Uğur Kurt'u, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan da ziyaret etti.

Elvan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Ben geldiğimde müdahale odasındaydı, oradan tomografiye gitti arkadaşımız. Sonra ameliyata alındı. Bildiğim kadarıyla şu an kanamayı durdurma amacıyla ikinci bir ameliyat yapılıyor. Bildiğim kadarıyla kurşun hâlâ içeride. Dileğimiz, sağlığına kavuşması. Aileyi tanımıyordum ama, çok perişanlar. Biz onların ne kadar acı çektiğini çok iyi biliyoruz, çünkü biz onları 269 gün yaşadık. Dileğimiz, bundan sonra böyle bir şey olmaması. Biz defalarca bunu söylediğimiz halde, mahallemizde böyle bir olay gerçekleşti. Artık güpegündüz bizleri katlediyorlar. Buna bir dur demeliler. Sokağa çıkacak halimiz bile kalmadı. Her yerden, her şeyi bekliyoruz" dedi.

"HÂLÂ CİDDİYETİNİ KORUYOR"
Okmeydanı'nda çıkan olaylar hakkında bilgisi olup olmadığı sorulan Elvan, "Benim aldığım bilgiye göre, Berkin ve Soma ile ilgili öğrenciler eylem yapıyorlarmış. Ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış. Ben daha mahalleye bile gitmedim, işyerinden direkt buraya geldim. Ondan da haberim yoktu. Birinin vurulduğunu duydum, geldim. Çünkü biz herkesle akraba olduk burada. Ben net bilgilere ulaştım. Şu anki durumu hâlâ ciddiyetini koruyor. Dileğimiz, sağlığının yerine gelmesi. Bir tane de küçük yavrusu var, 2 yaşında. Gerçekten çok acı bir şey. Bunun tarifi bile yok, şu an konuşamıyorum bile" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı