UEFA TAHKİM KURULU SEÇİMLERİNDE TÜRKİYE SÜRPRİZİ

UEFA TAHKİM KURULU SEÇİMLERİNDE TÜRKİYE SÜRPRİZİ

Bu yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

 

UEFA Yönetim Kurulu'nun Prag'da düzenlenen toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Dr. Levent Bıçakcı, 2015-2019 dönemi için yeniden UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanı seçildi.

YİNE BİR TÜRK

UEFA Yönetim Kurulu'nun 29-30 Haziran'da Prag'da yaptığı toplantıda 2015-2019 dönemi için UEFA Tahkim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilen Av. Levent Bıçakcı, başkanın önerisi ve kurul üyelerinin seçimi ile yeniden asbaşkanlık görevini üstlendi. Bıçakçı böylece, 2015-2019 dönemi süresince yeniden UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanlığına seçildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bıçakcı, böylesine önemli bir görevi tekrar üstlenmekten duyduğu mutluluğu ifade ettiği konuşmasına şöyle devam etti; "Bu önemli görevi tekrar bana veren UEFA Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Tıpkı geride bıraktığımız dönemlerde olduğu gibi bu yönetim döneminde de değer yaratan çalışmalarda bulunmak üzere görev alacağız. Bu yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum"

levent-bicakci.jpg
1990 yılından bu yana görev yapan Dr. Levent Bıçakçı, UEFA Tahkim Kurulu'nun en eski ve süregelen üyesi olmakla birlikte 2004-2008 yılları arasında da yine asbaşkanlık görevini üstlenmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı